לוגו האתר לוגו האתר


  הצג את כל הרשומות    הצג מסך עזרה

חיפוש באתר

אזור / תחום





חיפוש באתר ע"י גוגל
Google




עדכנו אותנו

רוצים להמליץ לנו על קישורים למציאון? מחפשים מידע מסויים ולא מצאתם באתר?

שילחו לנו מייל

מטעמים המציאון - דברים מעניינים שמצאנו ברשת

Off The Broiler
Off The Broiler
אחד מבלוגי האוכל המעניינים ברשת, הוא הבלוג של Jason Perlow. מדובר באחד מהמייסדים של The eGullet Society (שלא מעט קישורים ממערכת הפורומים - נמצאים בקישורי המציאון). הבלוג עוסק במזון וכולל סקירות והמלצות (מצולמות) על ארועי אוכל, מסעדות, מזללות ועוד. 
נושא: בלוג | שפה: אנגלית | עדכון: 3/7/2006
Homemade Camping Stoves
Homemade Camping Stoves
אם אתם נוהגים לצאת לטיולים בחיק הטבע, בעיקר לטיולים של מספר ימים. באתר הזה מצאנו מדריכים מצולמים להכנת כיריים לבישולי שטח המבוססים על דלק נוזלי. המדריכים די יצירתיים וכוללים שימוש בפחיות ריקות של משקאות, מיכלי צבע לשעבר, קופסת טונה ועוד. שימו לב שבאתר ניתן למצוא טבלה להשוואת הביצועים של הדגמים השונים. 
נושא: בנה במו ידיך | שפה: אנגלית | עדכון: 2/7/2006
Tempering Milk Chocolate
Tempering Milk Chocolate
ל Kerry Beal מ eGullet Forum, יש שיטה נקייה ומוצלחת (לטענתו) לטימפרור ביתי של שוקולד חלב, ע"י שימוש במכשיר המיקרו הביתי. לצורך כך הוא העלה מדריך מצולם ומפורט של השלבים השונים. 
נושא: מדריך מפורט | שפה: אנגלית | עדכון: 1/7/2006
Learn How To Make Hard Candies
Learn How To Make Hard Candies
האתר Getsuckered, מתמחה במכירת תבניות / שבלונות לממתקים שונים. דפדוף באתר העלה מספר מדריכים להכנת ממתקי ילדים. המדריכים משלבים מתכונים ותמונות של השלבים השונים. 
נושא: מדריך מפורט | שפה: אנגלית | עדכון: 30/6/2006
Making Chocolate at Home....From Bean to Bar
Making Chocolate at Home....From Bean to Bar
רשת האינטרנט עמוסה במדריכים שונים ומשונים. ב eGullet Forum, מצאנו את המדריך המפורט והמצולם של A Patric, להכנה ביתית של חפיסות שוקולד. מדובר בהכנת השוקולד החל משלב פולי הקקאו ועד לשלב… אריזת החפיסות. 
נושא: מדריך מפורט | שפה: אנגלית | עדכון: 29/6/2006

הקודם 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 15-11 הבא

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.