לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - מדריכים
ביגלה רומני 

רכיבים: 
לבצק:

1 קילו קמח
1 כף גדושה סוכר
1 כף שטוחה מלח
2 כפות (שטוחות) שמרים יבשים
3 כפות שמן
2.5 - 3 כוסות מים פושרים

6 כוסות מים רותחים + 1/2 כוס סוכר חום

 

1. מערבבים את חומרי הבצק היבשים ומוסיפים את החומרים הרטובים. לשים עד לקבלת בצק אחיד.
 





2. מתפיחים במקום חמים למשך 30 דקות.
בינתיים מרתיחים מים בסיר ומוסיפים לו את הסוכר החום.

 





3. מחלקים את הבצק ל 18 כדורים שווים.
ומכל כדור יוצרים צורת בייגל ע"י הכנסת האגודל למרכז הבצק, סיבובו והרחבת החור.

 





4. עד שמגיעים לגודל הרצוי.
 





5. מכניסים כל בייגל לכ 2 דקות לסיר החם עם המים וסוכר, הופכים .
מוציאים מהסיר בכף שטוחה עם חריצים.

 





6. טובלים את ההיקף החיצוני בציפוי (שומשום / מלח / פרג / סוכר וקינמון / וכו') .
 





7. מניחים בתבנית אפייה (מעל נייר אפייה.
 





8. אופים החום של 180-200 מעלות למשך 20-25 דקות.
 





הערות: 

מבוסס על המתכון של שי עשהאל - מבשלים חוויה.

 


נכתב על ידי: מערכת מטעמים  |  תאריך עידכון: 3/12/2003
 

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.