לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - מדריכים
קיפול מפיות - גליל 

רכיבים: 
מפית בד
חבק (רינג)

 

1. פורסים את המפית על משטח.
 





2. מקפלים ל-2 כך שיתקבל מלבן.
 





3. מגלגלים לאורך הצד הארוך של המלבן.
 





4. משחילים את גליל הבד לתוך החבק (הרינג) ומניחים על צלחת הגשה.
 





למדריך לקיפול מפיות - מניפה
 
למדריכי עיצוב נוספים…
 


נכתב על ידי: מערכת מטעמים  |  תאריך עידכון: 24/9/2005
 

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.