לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - מדריכים
מעורב ירושלמי 

רכיבים: 
250 גר' קוביות חזה עוף חתוך לקוביות
250 גר' לבבות עוף
250 גר' כבדי עוף חתוכים ל-2
2 בצלים בינונים חתוכים
4-5 כפות שמן קנולה לטיגון

למי שאוהב, מומלץ להוסיף גם 250 גר' טחול עוף.

לתערובת התבלינים:
1/2 כפית כמון
1/2 כפית אבקת קארי
1/2 כפית גריל עוף
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרו

 

1. מכינים את כל הרכיבים מראש.
 





2. מחממים את השמן במחבת ברזל כבדה.

מוסיפים את הבצל ומאדים מעט.

 





3. מוסיפים את נתחי החזה עוף ומערבבים היטב.
 





4. מערבבים את נתחי העוף והבצל עד להזהבה קלה של העוף.
 





5. מוסיפים את הלבבות ומערבבים.
 





6. מוסיפים כ 1.5 כפיות מתערובת התבלינים.

מוסיפים את כבדי העוף (והטחול), מערבבים היטב וצולים עד לרמת הצלייה המועדפת עליכם (להזהר לא לייבש יותר מידי).

בודקים תיבול ואם יש צורך, מוסיפים עוד מתערובת התבלינים.

 





7. מגישים עם אורז ותערובת שקדים או סלט ירקות ערבי + צ'יפס או מג'דרה או כל תוספת אחרת.
 





הערות: 

מעורב בלי פיתה, זה "סיפור" מעט בעייתי. אז אם אתם בחו"ל (או שסתם בא לכם), אנחנו מצרפים עבורכם מתכונים לפיתות… בתאבון.

 
פיתה של אמירה
 
פיתה תימנית
 


נכתב על ידי: מערכת מטעמים  |  תאריך עידכון: 15/9/2005
 

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.