לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: חזה עוף ??? שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
oisdvib
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 624
נשלח בתאריך: 04/07/2004 בשעה 11:36 | IP רשוּם צטט את oisdvib



____________________________________
                    
המשך יום נעים
      

אורנה
                                                     
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה oisdvib's פרופיל חפש הודעות אחרות של oisdvib גרסת הדפסה
 
SophieT
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 8633
נשלח בתאריך: 04/07/2004 בשעה 11:38 | IP רשוּם צטט את SophieT

מוקפץ בווק עם ברוקולי, קשיו או בוטנים ורוטב חריף.

____________________________________
I am a proud member of The Thousand
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה SophieT's פרופיל חפש הודעות אחרות של SophieT גרסת הדפסה
 
dadada
חברים חדשים
חברים חדשים


הצטרף / הצטרפה: 03/07/2004
מדינה: Israel
הודעות: 24
נשלח בתאריך: 04/07/2004 בשעה 11:45 | IP רשוּם צטט את dadada

גלילות חזה עוף ופסטו

 

רכיבים:

 

6-8 יחידות חזה עוף שטוחות לשניצל(ממש לדפוק שייצא דק)

צרור גדול של כוסברה

1 שן שום שמנמנה

1/4 כפית מלח

מעט פלפל שחור

2 כפות צנוברים

3 כפות שמן זית

1 חב´ רצועות בייקון מזוייף...מבשר הודו

 

אופן הכנה:

 

לפסטו : במעבד מזון להכניס הכוסברה , הצנוברים, השום והתבלינים,ולעבד למחית, להוסיף השמן ולעבד עוד כמה שניות.

 

לשטח את השניצל, למרוח עליו חלק יחסי מהפסטו,ולגלגל.

להניח לאורך שתי רצועות של "בייקון", עליהן להניח את הגליל ולגלגל, כך שהבייקון יעטוף בצורה יחסית אחידה את הגלילה.

להניח את הגלילה על פיסת נילון נצמד, לעטוף, ולגלגל הקצוות כמו סוכריה להידוק מקסימלי.

לחזור על הפעולה עם כל הגלילות.

 

להביא סיר גדול עם מים לרתיחה, להכניס את הגלילות העטופות, ולבשל כ-15 דקות.

להוציא מהסיר, לחכות שיצטננו, להסיר העטיפה, ובמחבת משומן קלות לטגן את הגלילות עד שהבייקון יזהיב..ישחים קלות, להוציא, לחתוך לפרוסות ולהגיש...רצוי בלויית רוטב כלשהו.

 

בתאבון

 

מקור המתכון:

אמירה

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה dadada's פרופיל חפש הודעות אחרות של dadada גרסת הדפסה
 
Kanga & Ru
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 23/06/2004
מדינה: Australia
הודעות: 2850
נשלח בתאריך: 04/07/2004 בשעה 11:46 | IP רשוּם צטט את Kanga & Ru

חזה עוף בעשבי תיבול:

מילוי עשבי תיבול:
לטחון במעבד מזון תערובת עשבי תיבול עפ"י העדפה אישית או מה שיש: ריחן, פטרוזיליה, אורגנו, מרווה, כוסברה וכו , להוסיף לימון שלם ( חתוך לקוביות ללא גרעינים )קוביית ג'ינג'ר, שמן זית ומלח + פלפל.
לפרוס מחצית שניצל, למרוח כף מהמילוי ולגלגל בצורת רולדה.
להניח בצפיפות בתבנית פירקס.
להכין רוטב מעל - אני שמה עגבניות טריות מעט יין לבן , מלח + פלפל שחור לאפות  מכוסה בניר כסף בחום בינוני שעה, להוריד בסוף האפיה את ניר הכסף להשחמה.

ניתן למלא באווז מעושן / פלפל צבעוני... ולגלגל כנ"ל
ניתן לצפות כל גליל בקמח, ביצה ופרורי לחם ולטגן כמו שניצל

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה Kanga & Ru's פרופיל חפש הודעות אחרות של Kanga & Ru גרסת הדפסה
 
tamari
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 27/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3689
נשלח בתאריך: 04/07/2004 בשעה 12:08 | IP רשוּם צטט את tamari

חזה עוף ביין, דבש ורוזמרין
רכיבים:
2 חזות עוף חצויים במרכז כך שמתקבלים 4 נתחים ומשוטחים דק. (אני אוהבת לחתוך ממש לנתחונים)
½ כוס קמח
2 כפות שמן זית
½ כוס יין אדום (קברנה סוביניון או מרלו)
2 כפות דבש
3 כפות רוטב סויה איכותי
1 ענף רוזמרין מופרד לעלים
½ שורש ג'ינג'ר מגורר דק
אופן הכנה:
1. מקמחים קלות את נתחי החזה משני הצדדים
2. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את החזות על להבה גבוהה כדקה מכל צד. מעבירים לצלחת.
מוסיפים למחבת את היין, הדבש, הסויה, הרוזמרין והג'ינג'ר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מחזירים את החזות למחבת, מבלשים 2 דקות בערך מכל צד, מעבירים לצלחות הגשה ויוצקים את הרוטב.
הערות:
זמן הכנה: רבע שעה
דרגת קושי: קל
איך שומרים: במקרר בכלי אטום יחד עם הרוטב 3 ימים. מחממים במחבת או מיקרוגל.
מקור המתכון:
לאשה

כתבה דנה 20

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה tamari's פרופיל חפש הודעות אחרות של tamari גרסת הדפסה
 
oisdvib
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 624
נשלח בתאריך: 04/07/2004 בשעה 12:25 | IP רשוּם צטט את oisdvib



____________________________________
                    
המשך יום נעים
      

אורנה
                                                     
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה oisdvib's פרופיל חפש הודעות אחרות של oisdvib גרסת הדפסה
 
liat ליאת
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 793
נשלח בתאריך: 04/07/2004 בשעה 12:40 | IP רשוּם צטט את liat ליאת

ומתכון מקסים נוסף:

חזה מ-2 עופות, לחתוך לריבועים קטנים ולטגן כ-10 דקות בסיר שחיממו בו 3 כפות שמן, לערבב מידי פעם.

להוסיף כרוב קטן חתוך לרצועות וגזר מגורד במגרדת גסה + מלח, ולהשאיר על אש קטנה כ-30 דקות. לערבב כל כמה דקות.

בסיר אחר לבשל חצי חבילת אטריות מסולסלות <כמו ביסלי גריל>, לסנן מהנוזלים ולשפוך לסיר עם הבשר ולערבב הכל.

זהו. אפשר להגיש. טעים יאמי  



____________________________________
לו טיפשות היתה מכאוב, היה צורח כל הרחוב
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה liat ליאת's פרופיל חפש הודעות אחרות של liat ליאת גרסת הדפסה
 
mozal
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 4950
נשלח בתאריך: 04/07/2004 בשעה 13:03 | IP רשוּם צטט את mozal

תמרי (רמקול): את בטוחה שצריך חצי שורש של ג'ינג'ר? לא חצי ס"מ?

רק כי אני רוצה להיות בטוח...



____________________________________
FAT is BEAUTIFUL
"מה זה חשוב? גם ככה הכל מתערבב בסוף בתוך הבטן..."
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה mozal's פרופיל חפש הודעות אחרות של mozal גרסת הדפסה
 
oisdvib
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 624
נשלח בתאריך: 04/07/2004 בשעה 14:40 | IP רשוּם צטט את oisdvib



____________________________________
                    
המשך יום נעים
      

אורנה
                                                     
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה oisdvib's פרופיל חפש הודעות אחרות של oisdvib גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide