לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: איזה רוטב יש לכם לכרובית? שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
droli
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Haiti
הודעות: 7322
נשלח בתאריך: 14/01/2006 בשעה 10:38 | IP רשוּם צטט את droli

חלטתי אותה במיקרו ואני רוצה להגיש אותה עם רוטב מעל.

____________________________________
* סתירות הן כוח מאחד
* חייב אדם לראות את העולם כאילו נברא במיוחד עבורו
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה droli's פרופיל חפש הודעות אחרות של droli גרסת הדפסה
 
גליה
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 09/05/2005
מדינה: Israel
הודעות: 170
נשלח בתאריך: 14/01/2006 בשעה 10:40 | IP רשוּם צטט את גליה

אני מגישה אותה עם רוטב שמנת ופטריות ,   ופעם הגשתי עם טחינה ירוקה ואמרו שזה מעולה

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה גליה's פרופיל חפש הודעות אחרות של גליה גרסת הדפסה
 
זיו2
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 19/10/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3448
נשלח בתאריך: 14/01/2006 בשעה 11:45 | IP רשוּם צטט את זיו2

רוטב של חלב קוקוס עם קארי

____________________________________
בראשית ברא אלוהים זה גם בראש יתברא אלוהים, למחפשים עוד הסבר לבלתי מוסבר...רוחניות של שחקים ורב חב"דניק שישב לידי 12 שעות...
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה זיו2's פרופיל חפש הודעות אחרות של זיו2 גרסת הדפסה
 
nira5
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 26/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3055
נשלח בתאריך: 14/01/2006 בשעה 12:04 | IP רשוּם צטט את nira5

 

שמן זית שום לימון, ועשבים מה שיש בבית !



____________________________________
     
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה nira5's פרופיל חפש הודעות אחרות של nira5 גרסת הדפסה
 
lilit
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 02/07/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3830
נשלח בתאריך: 14/01/2006 בשעה 12:16 | IP רשוּם צטט את lilit

טחינה ירוקה - מעולה.

או שתנסי את זה :

כף מיונז
כפית חרדל
כף או שתים שמן(רגיל)
שום כתוש
מלח/פלפל שחור גרוס.
כף חומץ

לערבב הכל היטב ולשפוך על הכרובית.

____________________________________
"הדברים היפים בעולם לא נראים ולא ניתנים למישוש.
צריך להרגיש אותם בלב."
(הלן קלר)
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה lilit's פרופיל חפש הודעות אחרות של lilit גרסת הדפסה
 
Ayelet
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 23/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 4191
נשלח בתאריך: 14/01/2006 בשעה 16:59 | IP רשוּם צטט את Ayelet

איך חולטים כרובית במיקרו? כמה זמן? מכוסה?

אני חולטת (על הגז) במים + אבקת מרק בצל לכמה דקות...אח"כ מורחת את הכרובית (שלמה, לא מפורקת) בתערובת של 3 כפות מיונז + 3 כפות אבקת מרק בצל, ומכניסה לתנור להשחמה...גם יפה, גם קל וגם טעימי

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה Ayelet's פרופיל חפש הודעות אחרות של Ayelet גרסת הדפסה
 
Spring-f
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/08/2005
מדינה: Israel
הודעות: 2450
נשלח בתאריך: 14/01/2006 בשעה 20:24 | IP רשוּם צטט את Spring-f

 

אני חולטת, מניחה מעל רוטב בשמל ומאשפזת בתנור עד הזהבה.

טעים טעים.

 



____________________________________
"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד כי הדבר החשוב באמת סמוי מן העין".

מדברי השועל בספר "הנסיך הקטן"
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה Spring-f's פרופיל חפש הודעות אחרות של Spring-f גרסת הדפסה
 
Kanga & Ru
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 23/06/2004
מדינה: Australia
הודעות: 2850
נשלח בתאריך: 14/01/2006 בשעה 20:31 | IP רשוּם צטט את Kanga & Ru

ואני "מבשלת" את הכרובית ( מחולקת לפרחים ) במיקרו בעוצמה מלאה 10 דקות ואח"כ עם בשמל ( וגבינות ארומטיות בתוכו משדרגות יופי ) בתנור עוד כחצי שעה.
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה Kanga & Ru's פרופיל חפש הודעות אחרות של Kanga & Ru גרסת הדפסה
 
em43
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3968
נשלח בתאריך: 15/01/2006 בשעה 00:38 | IP רשוּם צטט את em43

< => עם בשמל זה מאוד טעים. ויש לי עוד מתכון, קל ונפלא:

מניחים את פרחי הכרובית החלוטים בתבנית אפיה כלשהי, ויוצקים מעל תערובת שלשמנת מתוקה (לבישול) ן 1-2 (תלוי במליחות הרצויה. אני שמה 2 שטוחות) של א. מרק עוף. אופים עד שמתמצק ומוקרם. לאחרונה הכנתי בחנוכה, למסיבת הדלקת נרות, ולא זכיתי לטעום.......

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה em43's פרופיל חפש הודעות אחרות של em43 גרסת הדפסה
 
mozal
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 4950
נשלח בתאריך: 15/01/2006 בשעה 13:45 | IP רשוּם צטט את mozal

אני ממליץ להכין את הצלי בקר של אמירה. הרוטב שנשאר בסוף ממש ילך טוב עם הכרובית. וככה גם יהיה לך צלי.

____________________________________
FAT is BEAUTIFUL
"מה זה חשוב? גם ככה הכל מתערבב בסוף בתוך הבטן..."
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה mozal's פרופיל חפש הודעות אחרות של mozal גרסת הדפסה
 
agat
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 26/06/2004
הודעות: 840
נשלח בתאריך: 15/01/2006 בשעה 14:35 | IP רשוּם צטט את agat

בצל מטוגן, רוטב סויה ומרק עוף (עדיף טרי) כמה דקות על האש עד שמסמיך.

אבל אחרי שאני חולטת את הכרובית אני נוהגת גם לטגנה קצת, כדי שיהיה קריספי.

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה agat's פרופיל חפש הודעות אחרות של agat גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide