לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: מתכון: בראוניס פרווה שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
יעלה
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 27/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2910
נשלח בתאריך: 03/07/2004 בשעה 12:21 | IP רשוּם צטט את יעלה

אמנם פרווה, אבל מאוד מומלץ !

בראוניס פרווה

תבנית מלבנית גדולה (בערך 38X27)

החומרים:
200 מרגרינה (רגילה לאפיה, לא מחמאה)
150 שוקולד פרווה מריר של "עלית".
2 כוסות סוכר
כפית גדושה נסקפה
5 כפות קקאו שטוחות                                                                          רבע כוס מים רותחים                   
כוס ורבע קמח רגיל
4 ביצים
חצי כפית מלח
כפית ווניל

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-150 מעלות בטורבו או 170 ברגיל.
להמיס בסיר בינוני על אש נמוכה: מרגרינה, שוקולד, סוכר, קקאו, מים ונסקפה. עד שהתערובת נוזלית, אבל מבלי שמתחיל לרתוח
להסיר מהאש, להוסיף תוך בחישה (עם כף) את הקמח והמלח.
להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה ואת הווניל.

לשמן תבנית ולשפוך העיסה.

יש לאפות בטורבו: 20 דקות בחום 150 .
בתנור רגיל: חום 170 כ-25 דקות או מעט יותר.
להזהר מאפיה מוגזמת!

לצנן כמה שעות ואח"כ לחתוך לריבועים קטנים, נחתך טוב יותר אחרי כמה שעות במקרר.

הערות:

סוכר: מומלץ להכין מכוס סוכר לבן + כוס סוכר דמררה.

למבוגרים אפשר להפחית חצי כוס סוכר.

אפשר להגדיל לכף קפה ואפשר להוסיף ליקר או קליפת תפוז מגוררת.

אפשר להוסיף אגוזים קצוצים לקישוט או שוקוצ'יפס.

נשמר מצויין בתנור כיומיים. לשמירה ממושכת יותר, מומלץ לחתוך לריבועים ולאחסן בקופסא אטומה במקפיא.

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה יעלה's פרופיל חפש הודעות אחרות של יעלה גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide