לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: עוגה בחושה שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
מיכל
חברים מתקדמים
חברים מתקדמים


הצטרף / הצטרפה: 14/10/2004
מדינה: Israel
הודעות: 31
נשלח בתאריך: 19/07/2005 בשעה 19:17 | IP רשוּם צטט את מיכל

מחפשת מתכון לעוגה בחושה בטעם תפוז עם שוקולד

עזרתכם בבקשה

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה מיכל's פרופיל חפש הודעות אחרות של מיכל גרסת הדפסה
 
Kanga & Ru
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 23/06/2004
מדינה: Australia
הודעות: 2850
נשלח בתאריך: 19/07/2005 בשעה 21:24 | IP רשוּם צטט את Kanga & Ru

עוגת מיץ התפוזים של יעל מוינה משודרגת עם שוקולד ציפס או שוקולד מגורר יכולה להיות מענה לבקשתך :

מתכון: עוגת מיץ

רכיבים:
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 כוסות קמח+ כפית וחצי א. אפיה
3/4 כוס שמן
שקית סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה:

לערבב הכל במערבל, לצקת לתבנית אפיה משומנת ולאפות עד להזהבה או עד שקיסם הננעץ בתוכה יוצא יבש.
העוקץ של העוגה: כאשר העוגה מוכנה, בעודה רותחת בתבנית לשפוך עליה 3/4 כוס מיץ תפוזים, לקרר.

הערות:
עוגה משגעת, עסיסית ופשוטה

מקור המתכון:
יעל מוינה

או טורט שוקולד-תפוז ( לא בחושה אבל משובחת ) מעל השולחן, לא ניסיתי אבל שמעתי שבחיה
http://www.hashulchan.co.il/_Recipes/Recipe.asp?CategoryID=1 07&ArticleID=7816&&

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה Kanga & Ru's פרופיל חפש הודעות אחרות של Kanga & Ru גרסת הדפסה
 
לישר
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3503
נשלח בתאריך: 19/07/2005 בשעה 22:41 | IP רשוּם צטט את לישר

אפשר פשוט לקחת כל עוגת תפוזים או שוקולד ולשדרג אותה.

עוגת תפוז לשפוך חצי לתבנית להכין תערובת של שוקולד אפילו גאנש לשפוך ומעל לשפוך את החצי השני.


או עוגת שוקולד להוסיף מיץ תפוזים וגרידת תפוז ואז יהיה עוגת שוקולד בטעם תפוז.


עוגת תפוזים של אימא שלי


חומרים :

5 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
½ כוס שמן
¾ כוס מיץ תפוזים
גרידה מ- 2 תפוזים (קליפה מגורדת)
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח רגיל

אופן ההכנה:   
1. מקציפים את החלמונים + ½ כוס וסוכר
2. מקציפים את החלבונים עם ½ 1 כוסות סוכר + אבקת אפיה
3. מוסיפים לחלבונים את כל החומרים (קמח והחלבונים), באופן איטי להיזהר לא לשבור את הקצף.
4. אופים בחום בינוני כשעה .

תבנית 28

וזו העוגה

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה לישר's פרופיל חפש הודעות אחרות של לישר גרסת הדפסה
 
tamari
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 27/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3689
נשלח בתאריך: 20/07/2005 בשעה 08:37 | IP רשוּם צטט את tamari

יש בחיפוש את עוגת המיץ המשוכללת של יעלה, זה בדיוק מה שאת מחפשת.

____________________________________

say no more
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה tamari's פרופיל חפש הודעות אחרות של tamari גרסת הדפסה
 
SAARCH
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 990
נשלח בתאריך: 20/07/2005 בשעה 16:37 | IP רשוּם צטט את SAARCH

Kanga & Ru כתב/ה:

עוגת מיץ התפוזים של יעל מוינה משודרגת עם שוקולד ציפס או שוקולד מגורר יכולה להיות מענה לבקשתך :

מתכון: עוגת מיץ

רכיבים:
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 כוסות קמח+ כפית וחצי א. אפיה
3/4 כוס שמן
שקית סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה:

לערבב הכל במערבל, לצקת לתבנית אפיה משומנת ולאפות עד להזהבה או עד שקיסם הננעץ בתוכה יוצא יבש.
העוקץ של העוגה: כאשר העוגה מוכנה, בעודה רותחת בתבנית לשפוך עליה 3/4 כוס מיץ תפוזים, לקרר.

הערות:
עוגה משגעת, עסיסית ופשוטה

מקור המתכון:
יעל מוינה

או טורט שוקולד-תפוז ( לא בחושה אבל משובחת ) מעל השולחן, לא ניסיתי אבל שמעתי שבחיה
http://www.hashulchan.co.il/_Recipes/Recipe.asp?CategoryID=1 07&ArticleID=7816&&

< =>

בנוסף לכוס מיץ תפוזים שופכים עוד 3/4 כוס לאחר האפיה?

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה SAARCH's פרופיל חפש הודעות אחרות של SAARCH גרסת הדפסה
 
מיכל
חברים מתקדמים
חברים מתקדמים


הצטרף / הצטרפה: 14/10/2004
מדינה: Israel
הודעות: 31
נשלח בתאריך: 20/07/2005 בשעה 17:01 | IP רשוּם צטט את מיכל

תודה לכם ינוסה בסופ"ש
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה מיכל's פרופיל חפש הודעות אחרות של מיכל גרסת הדפסה
 
effyba
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 18/07/2004
מדינה: Israel
הודעות: 308
נשלח בתאריך: 21/07/2005 בשעה 09:48 | IP רשוּם צטט את effyba

 

מתכון: עוגת שוקולד תפוזים

רכיבים:
חומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:

300 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
200 גרם חמאה
8 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים, סחוט טרי
300 גרם שקדים טחונים
1 כף קליפת תפוז מגוררת
חמאה לשימון התבנית
לציפוי:
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 כפות שמנת חמוצה
3 כפות מיץ תפוזים, סחוט טרי
פילטים של תפוז לקישוט

אופן הכנה:
מכינים את העוגה: מעל סיר כפול (ביין מארי) ממיסים תוך עירבוב את השוקולד והחמאה, עד לקבלת קרם חלק.
במיקסר מערבלים את החלמונים עם סוכר, עד לקבלת תערובת בהירה. בזילוף דק מוסיפים לתערובת החלמונים את השוקולד המומס ומיץ התפוזים.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
תוך כדי הפעלת המיקסר מוסיפים בהדרגה (ב3- פעמים) חצי מכמות הקצף לתערובת השוקולד. לפני כל הוספה מנמיכים את מהירות ההקצפה ואחרי שהקצף נבלע היטב, מעלים חזרה.
את השקדים וקליפת התפוז מקפלים בעדינות לתוך התערובת, ובהמשך - מוסיפים גם את יתרת קצף החלבונים.
מחממים תנור ל180- מעלות.
משמנים תבנית קפיצית בחמאה ויוצקים לתוכה את התערובת.
אופים 45 דקות, מוציאים ומקררים במשך 10 דקות.
מכינים את הציפוי: מעל ביין מארי (סיר כפול) ממיסים את שני סוגי השוקולד עם החמאה. מסירים מהאש ומוסיפים את השמנת כף אחרי כף, תוך כדי בחישה. מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים.
יוצקים את הקרם מעל העוגה ומקשטים בפילטים של תפוז. את העוגה מגישים חמה (להיזהר מחימום מוגזם שעלול לשבור את השומן!).
* מרקם העוגה מתקבל אוורירי מאוד, אם אתם מחובבי עוגות דחוסות יותר, בנוסח עוגות פאדג', אפשר "למחוץ" אותה באופן שווה בעזרת משקולת.

הערות:
מירקם העוגה קל ואוורירי כיוון שאין
בה בכלל קמח.

מקור המתכון:
מתכון של עמית דהאן, גליון 118 של על השולחן.

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

 



____________________________________
Take away the sword
States can be saved without it.
                          (... Richelieu)
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה effyba's פרופיל חפש הודעות אחרות של effyba גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide