לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
סדנאות און ליין
 מטעמים - פורומים : סדנאות און ליין
נושא נושא: צ’ולנט מיוחד של פולני - זיו2 שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 02/01/2005 בשעה 18:26 | IP רשוּם צטט את ווין תו

מה עוד היה לנו.......

תפו"א ובשר



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 02/01/2005 בשעה 18:27 | IP רשוּם צטט את ווין תו

ושזיפים...גם כמה שעועיות הסתננו להן...

 


חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 02/01/2005 בשעה 18:28 | IP רשוּם צטט את ווין תו

השעועית (אצלנו חובת הפרדה כי זו לא אוהבת את גריסים והשניה לא שעועית)



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 02/01/2005 בשעה 18:28 | IP רשוּם צטט את ווין תו

וזו הצלחת שלי בסיבוב ראשון רישמי לא כולל סיבוב מדגם אור של בוקר וסיבוב מדגם צהריים לפני שמגיעים לאמא...



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 02/01/2005 בשעה 18:48 | IP רשוּם צטט את ווין תו

 

קישקע של סבתא של זיו (כך אמרה בת דודתה האחרונה)
מצרכים:

מעיים נקיים או שלא בערך קילו וחצי

2 כוסות קמח
מים לפי העין - בערך 3/4 כוס שהעיסה תהיה לא יבשה ולא מימית מדי, מעין עיסה דביקה חצי נוזלית כזו...
2 בצלים מטוגן
50 גר' מרגרינה חתוכה לקוביות קטנות (שתהיה קרה מאוד)
מלח + פלפל (לפחות כפית גדושה של פלפל)
שמאלץ - 3 כפות גדושות או יותר)

 

ההכנה:

מנקים את המעיים - שוטפים במים פושרים, הופכי פני - חוץ שוטפים ומגרדים עם סכין בעדינות. מעבירים למים חמים מאוד ל-20 שניות, מוציאים והופכים חזרה.

כמובן עדיף לקנות נקי אם יש מצב.

לערבב היטב הכל לעיסה דביקה וחצי נוזלית. למלא את הקישקע עד 2/3 מהנפח.

לקשור את הקצה ולהעביר למים רותחים לכ-5 דק'. מוציאים ומצננים. מעבירים לסיר חצי עמוק עדיף אלומיניום (נכון לתקופה דאז...), ומשקפים חצי בצל קצוץ עם 2 כפות שמן, מעבירים את הקישקע ואחרי 5 דק' מורידים אש להכי נמוכה ומכסים את הסיר. אחרי 2 לפחות זה מוכן.

 



נערך על ידי ווין תו על 02/01/2005 בשעה 21:31


____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 02/01/2005 בשעה 18:49 | IP רשוּם צטט את ווין תו

והקישקע לא מתפרקת כי לא מכינים אותה בחמין. מיכנים אותה על אש קטנה עם המון בצל מטוגן ורוטב צלי. על הגז הכי נמוך וחשוב סיר של אלומיום או בלי בידודי חום או מפזרי חום מתקדמים. סיר של פעם.

הסוד הוא לשים את הקישקע בתבנית גדולה ולשוך מסביב מים חמים מאוד (להרתיח קומקום מחלא ולתת לו לעמוד אחרי הרתיחה 10 דק'). הקישקע יתנפח ורק אז לשים בצלי. אם הוא לא מתנפח מספיק אז להוסיף עוד מים חמים ורצוי גם לשפוך על הקישקע.



נערך על ידי ווין תו על 02/01/2005 בשעה 21:34


____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

<< הקודם עמוד של 2
  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide