לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: פאפאנאש - מטוגן או מבושל ! שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
יעלה
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 27/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2910
נשלח בתאריך: 06/12/2004 בשעה 16:18 | IP רשוּם צטט את יעלה

 

שני מתכונים של פאפאנאש/פפנש/פאפנאש/פאפאנש- מוצלחים ומומלצים מאוד:

 

הראשון - בבישול ואח"כ טיגון , השני - בטיגון. 

הערה של יעלה:  אם אין גבינת טוב-טעם, אפשר עם אורדה או גבינת משק אחרת. העיקר לא להשתמש בגבינות מימיות, כמו סקי וכו'.


מקור שני המתכונים: שיגריס מפורום "תפוז".


פשוט ומאוד טעים. אני נוהגת להשהות מעט את הבלילה בקירור, כך היא פחות נוזלית וסופגת מעט טעמים.


פאפאנאש מבושל   - כופתאום גבינה

רכיבים:
 3
אריזות גבינת "טוב טעם" (750 גרם) 
 3  
ביצים שלמות
3-4 כפות סוכר 
 4-5
כפות קמח מחוקות 
 3-4  
כפות סולת
 1
כף תמצית וניל

לציפוי:
 50
גרם חמאה
חצי כוס פירורי לחם
רבע כוס  אגוזים

2-3 כפות סוכר


להגשה:
ריבה תות-שדה מאיכות טובה
שמנת חמוצה

אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי העיסה ומאחסנים במקרר כשעה.
מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מעט מלח.
בידיים רטובות (!) יוצרים כדורים, מחליקים לסיר ומבשלים כ10- דקות.
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים פירורי לחם ואגוזים וסוכר ומערבבים.
מוציאים את הכופתאות אחת-אחת מהסיר בכף מחוררת ומגלגלים אותן במחבת לציפוי אחיד.
מגישים עם כפית ריבה ושמנת מתוקה מעל.

מקור המתכון:
אמא של שיגריס

 

 

 

 



____________________________________
יעלה (שכבר לא YeelAng.....)
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה יעלה's פרופיל חפש הודעות אחרות של יעלה גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 06/12/2004 בשעה 16:19 | IP רשוּם צטט את ווין תו

או

הפפנאשים של שיגריס כמו  שאר מתכוניה מומלצים תמיד.



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
יעלה
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 27/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2910
נשלח בתאריך: 06/12/2004 בשעה 16:22 | IP רשוּם צטט את יעלה

מקור שני המתכונים: שיגריס מפורום "תפוז".


פשוט ומאוד טעים. אני נוהגת להשהות מעט את הבלילה בקירור, כך היא פחות נוזלית וסופגת מעט טעמים.

פאפאנאש מטוגן - לביבות גבינה רומניות

רכיבים:
2 חבילות גבינת ``טוב טעם``
2-3 ביצים,
2-3 כפות קמח רגיל
1/2 כוס סוכר
1 כפית גרידת לימון או תפוז
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:
לוקחים 2 חבילות גבינת ``טוב טעם`` ומערבבים עם 2-3 ביצים, 2 כפות קמח רגיל, 1/2 כוס סוכר, גרידת לימון ותמצית וניל.
מטגנים בשמן משני הצדדים ויוצא מדהים.
מספיגים את השמן ושמים במרכז כל לביבה ריבת תות או דובדבנים חמוצים (יש במרכולים ריבות מרומניה פשוט מעולות !) ועליה שמנת חמוצה.
פשוט ת-ע-נ-ו-ג !

מקור המתכון:
אמא של שיגריס



____________________________________
יעלה (שכבר לא YeelAng.....)
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה יעלה's פרופיל חפש הודעות אחרות של יעלה גרסת הדפסה
 
fairy_mi
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 26/06/2004
מדינה: Vatican City State
הודעות: 2934
נשלח בתאריך: 06/12/2004 בשעה 16:47 | IP רשוּם צטט את fairy_mi

יאמממממ, כמה שמתחשק לי

ניסיתי את שניהם והם פשוט מעולים

שאפו על הביצוע



____________________________________
ענבל fairy
The Best Is Yet To Come

www.blog.tapuz.co.il/ChefBal
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה fairy_mi's פרופיל חפש הודעות אחרות של fairy_mi בקר fairy_mi's דף בית גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 06/12/2004 בשעה 16:50 | IP רשוּם צטט את ווין תו

ואגב

שיגריס כבר לא בתפוז שנים...



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
fairy_mi
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 26/06/2004
מדינה: Vatican City State
הודעות: 2934
נשלח בתאריך: 06/12/2004 בשעה 17:05 | IP רשוּם צטט את fairy_mi

כן אבל זה עדיין מקור המתכון :)

כ"כ חבל שהיא נעלמה, היא הפורומוסטית שהכי חסרה לי...



____________________________________
ענבל fairy
The Best Is Yet To Come

www.blog.tapuz.co.il/ChefBal
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה fairy_mi's פרופיל חפש הודעות אחרות של fairy_mi בקר fairy_mi's דף בית גרסת הדפסה
 
יעלה
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 27/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2910
נשלח בתאריך: 06/12/2004 בשעה 17:07 | IP רשוּם צטט את יעלה

 

אז איפה היא??

כי אצלי הקרדיט מועתק בדיוק לפי מה שכתוב במתכונים.

אגב, המבושלים עוברים מצויין הקפאה. בשנה שעברה הכנתי הרבה לפני חנוכה. חנקתי במקפיא ואח"כ הפשרתי כשהם מופרדים בניילון בין השכבות ואז טיגנתי עם הפירורים. מצויין.



____________________________________
יעלה (שכבר לא YeelAng.....)
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה יעלה's פרופיל חפש הודעות אחרות של יעלה גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 06/12/2004 בשעה 17:20 | IP רשוּם צטט את ווין תו

שיגריס הפכה את התחביב לעסק והיא עושה חיל

____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
קרםשניט2
חברים ותיקים
חברים ותיקים


הצטרף / הצטרפה: 23/10/2004
מדינה: Israel
הודעות: 75
נשלח בתאריך: 06/12/2004 בשעה 18:32 | IP רשוּם צטט את קרםשניט2

את המתכון לפאפאנש המטוגנים האלה קבלתי מטבח של מסעדה

1/2 ק"ג כנען

20 גר' אבקת סוכר

לימון מגורר (קליפה)

15 אבקת סודה לשתיה לא לותר

250 גר' קמח לבן

2 ביצים

הכנה לערבבאת הכל לתת לנוח כ10 דקות להכין עיגולים לטגן בשמן עמוק

הגשה עם גבינת שמנת טבעית או שמנת חמוצה וריבה משובחת תנסו טעים מאוד ממש כמו ברומניה אם אכלתם שם

 

 

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה קרםשניט2's פרופיל חפש הודעות אחרות של קרםשניט2 גרסת הדפסה
 
Jude
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2221
נשלח בתאריך: 07/12/2004 בשעה 01:22 | IP רשוּם צטט את Jude

יעלה... בוז'ה מוי, כמה זמן לא אכלתי מהפתיונות האלה...
תודה שהזכרת לי ***חיבוק***

____________________________________
Life Is What Happens To You When You Live
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה Jude's פרופיל חפש הודעות אחרות של Jude גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide