לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: צלי בקר בתנור- פטנט שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
em43
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3968
נשלח בתאריך: 30/10/2004 בשעה 16:00 | IP רשוּם צטט את em43

טוב, עד עכשיו תמיד הכנתי צלי בקר בשסיר, עם לא מעט התעסקות (וגם לכלוך), אבל אין לי טענות. השבוע חברהלימדה אותי להכין בתנור. ת'שמעו, כלום עבודה, רך, טעים ומהיר. ככה זה הולך: על נייר אלומיניום גדול דיו (כך שניתן יהיה לעטוף בו את הנתח 2-3 פעמים על מנת ללכוד את הנוזלים) מפזרים 2 כפות א. מרק בצל, 1 כף א. מרק פטריות, פלפל גרוס, ועשבי תיבול יבשים לפי הטעם (רוזמרין/ טימין/ מיורן וכיו"ב). בנתח הבקר (מס' 5 או 6 טרי, או טרי שהוקפא, או קפוא ללא תוספת נוזלים) נועצים שיני שום (הרבה, הרבה, חורים עושים סכין חדה, אל תנסו לנעוץ בלי זה), מגלגלים בתערובת שהוכנה על נייר הכסף, סוגרים היטב עם הנייר, כך שלא ייצאו נוזלים החוצה. התנור מכוון לטורבו, 180 מעלות, שעה וחצי- שעתיים. מניחים להתקרר בתנור. טוב, עדיף כמובן לפרוס כשהבשר התקרר לחללוטין. את הרוטב לא לשפוך! להזהיב בצלים במחבת, להוסיף להם שומים כתושים, ואח"כ לצקת את הרוטב ולתבל לפי הטעם (אני הוספתי גם יין אדום, ומעט דבש). רך וטעים.
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה em43's פרופיל חפש הודעות אחרות של em43 גרסת הדפסה
 
לישר
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3503
נשלח בתאריך: 30/10/2004 בשעה 17:29 | IP רשוּם צטט את לישר

אמא שלי מכינה כך ממש ממש מוצלח
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה לישר's פרופיל חפש הודעות אחרות של לישר גרסת הדפסה
 
Shoshwe
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 01/08/2004
הודעות: 1747
נשלח בתאריך: 30/10/2004 בשעה 19:33 | IP רשוּם צטט את Shoshwe

בזמנו, בימים שעדיין הבאתי הביתה בשר בקר, נהגתי להכין בצורה דומה, כולל החריצים בהם נעצתי גרגרי פלפל שחור ושום. רק שאת הבשר נהגתי "לסגור", לטגן קלות מכל הצדדים, לפני העברתו לתנור. מסכימה אתך, גם פשוט וגם טעים !

 

 

 

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה Shoshwe's פרופיל חפש הודעות אחרות של Shoshwe גרסת הדפסה
 
droli
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Haiti
הודעות: 7322
נשלח בתאריך: 30/10/2004 בשעה 21:16 | IP רשוּם צטט את droli

או, פתרון לבשר בקר שהוא לא מבושל.

תודה על הרעיון.



____________________________________
* סתירות הן כוח מאחד
* חייב אדם לראות את העולם כאילו נברא במיוחד עבורו
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה droli's פרופיל חפש הודעות אחרות של droli גרסת הדפסה
 
זיו2
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 19/10/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3448
נשלח בתאריך: 30/10/2004 בשעה 21:19 | IP רשוּם צטט את זיו2

em43 כתב/ה:
טוב, עד עכשיו תמיד הכנתי צלי בקר בשסיר, עם לא מעט התעסקות (וגם לכלוך), אבל אין לי טענות. השבוע חברהלימדה אותי להכין בתנור. ת'שמעו, כלום עבודה, רך, טעים ומהיר. ככה זה הולך: על נייר אלומיניום גדול דיו (כך שניתן יהיה לעטוף בו את הנתח 2-3 פעמים על מנת ללכוד את הנוזלים) מפזרים 2 כפות א. מרק בצל, 1 כף א. מרק פטריות, פלפל גרוס, ועשבי תיבול יבשים לפי הטעם (רוזמרין/ טימין/ מיורן וכיו"ב). בנתח הבקר (מס' 5 או 6 טרי, או טרי שהוקפא, או קפוא ללא תוספת נוזלים) נועצים שיני שום (הרבה, הרבה, חורים עושים סכין חדה, אל תנסו לנעוץ בלי זה), מגלגלים בתערובת שהוכנה על נייר הכסף, סוגרים היטב עם הנייר, כך שלא ייצאו נוזלים החוצה. התנור מכוון לטורבו, 180 מעלות, שעה וחצי- שעתיים. מניחים להתקרר בתנור. טוב, עדיף כמובן לפרוס כשהבשר התקרר לחללוטין. את הרוטב לא לשפוך! להזהיב בצלים במחבת, להוסיף להם שומים כתושים, ואח"כ לצקת את הרוטב ולתבל לפי הטעם (אני הוספתי גם יין אדום, ומעט דבש). רך וטעים.

 

למרות התוכן הנהדר של ההודעה, באלוהים שלי אני ממש סובל לקרוא את הפיסקאות הארוכות האלה

בבקשה לפעם הבאה



____________________________________
בראשית ברא אלוהים זה גם בראש יתברא אלוהים, למחפשים עוד הסבר לבלתי מוסבר...רוחניות של שחקים ורב חב"דניק שישב לידי 12 שעות...
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה זיו2's פרופיל חפש הודעות אחרות של זיו2 גרסת הדפסה
 
em43
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3968
נשלח בתאריך: 31/10/2004 בשעה 01:37 | IP רשוּם צטט את em43

זיו, לא הבנתי אותך. בכל מקרה, אני לא יודעת לכתוב אחרת. אתה לא חייב....

לכולם: הרעיון הבסיסי של אפיית הבקר בתנור מוצלח. יש רעיונות לגיוון/ שדרוג? האם כדאי לדעתכם להשרות קודם במרינדה? ואם כן אז איזו?

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה em43's פרופיל חפש הודעות אחרות של em43 גרסת הדפסה
 
ליאור
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 06/10/2004
מדינה: Israel
הודעות: 110
נשלח בתאריך: 31/10/2004 בשעה 09:09 | IP רשוּם צטט את ליאור

 

 אכן מתכון נהדר

 

אצלי הוא מככב כבר שנים במטבח

אם זכרוני אינו מטעיני אני קיבלתי אותו משרה אורן במסגרת איזו סדנה שהיא ערכה  במרכז תנובה לסדנאות בישול עליה השלום [קרי כוונתי למרכז לבישול של תנובה]

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ליאור's פרופיל חפש הודעות אחרות של ליאור גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide