לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: מתכון ביף סטרוגונוף שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
tamari
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 27/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3689
נשלח בתאריך: 29/06/2004 בשעה 09:27 | IP רשוּם צטט את tamari

ביף סטרוגונוף (מתוך ספר הבשר של אהרוני ואברון)

 

חצי קילו בשר פילה (קצוות)

150 גרם פטריות שמפניון טריות

½ שן שום כתושה

50 גרם חמאה

2 כפות קוניאק/ברנדי/פורט

שמנת מתוקה

כפית חרדל

מלח ופלפל

½ כפית אסטרגון

 

חותכים את השר לרצועות באורך 4-5 ס"מ ובעובי ס"מ אחד. ממליחים ומפלפלים.

פורסים את הפטריות לפרוסות עבות

מטגנים את הפטריות במחצית מכמות החמאה, ממליחים ומפלפלים. מוציאים מהמחבת.

מוסיים את שאריות החבמאה למחבת ומטגנים בה את רצועות הבשר כשהיא חמה מאוד. מטגנים במשך דקה תוך כדי ערבוב, מוסיפים את האלכוהול ומביאים לרתיחה תוך בחישה מתמדת.

מוסיפים שמנת וחרדל, מביאים לרתיחה ומבשלים שתי דקות. ממליחים מפלפלים ומוסיפים אסטרגון. מחזירים את הפטריות למחבת ומערבבים.

מומלץ להגיש עם אורז לבן.

 

 

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה tamari's פרופיל חפש הודעות אחרות של tamari גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide