לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: דלעת ערמונים צלויה שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
חנהפ
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3024
נשלח בתאריך: 24/01/2014 בשעה 12:10 | IP רשוּם צטט את חנהפ

לא נותנת כמויות מדויקות ,רק את רוח המתכון:

את הדלעת יש לקלוף, לחצות, לנקות מהגרעינים ולפרוס לפרוסות

התיבול: סילאן
        שמן
        מעט רכז רימונים
        מעט שום כתוש
        מלח אטלנטי מתובל
לערבב את חומרי התיבול, לערבב עם פרוסות הדלעת ולתנור בחום 180 מעלות עד שמתרכך ומשחים קלות




____________________________________
חנה
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה חנהפ's פרופיל חפש הודעות אחרות של חנהפ גרסת הדפסה
 
RotemAR
מנהלים כללים
מנהלים כללים
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 26/03/2005
מדינה: Israel
הודעות: 2949
נשלח בתאריך: 25/01/2014 בשעה 00:31 | IP רשוּם צטט את RotemAR

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה RotemAR's פרופיל חפש הודעות אחרות של RotemAR גרסת הדפסה
 
אם החיטה
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2741
נשלח בתאריך: 26/01/2014 בשעה 05:37 | IP רשוּם צטט את אם החיטה

גם אני גיליתי את דלעת הערמונים והתאהבתי.
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה אם החיטה's פרופיל חפש הודעות אחרות של אם החיטה גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide