לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: משמעשע לשחק בשמרים -גם אני ניסיתי שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
חנהפ
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3024
נשלח בתאריך: 01/01/2014 בשעה 17:34 | IP רשוּם צטט את חנהפ

בהשראתה של פיית העוגיות



____________________________________
חנה
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה חנהפ's פרופיל חפש הודעות אחרות של חנהפ גרסת הדפסה
 
חנהפ
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3024
נשלח בתאריך: 01/01/2014 בשעה 17:36 | IP רשוּם צטט את חנהפ



____________________________________
חנה
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה חנהפ's פרופיל חפש הודעות אחרות של חנהפ גרסת הדפסה
 
RotemAR
מנהלים כללים
מנהלים כללים
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 26/03/2005
מדינה: Israel
הודעות: 2949
נשלח בתאריך: 01/01/2014 בשעה 18:58 | IP רשוּם צטט את RotemAR

נראה יפה מאוד יש מתכון?

ומצורפת התמונה הגדולה יותר.

 

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה RotemAR's פרופיל חפש הודעות אחרות של RotemAR גרסת הדפסה
 
חנהפ
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3024
נשלח בתאריך: 02/01/2014 בשעה 10:49 | IP רשוּם צטט את חנהפ

בטח, הנה מתכון:

רכיבים:
לבצק:
3/4 1 כפות שמרים יבשים
2/3 כוס נוזלים (מים, מיץ תפוזים, ריץ' קפה)
200 גרם מחמאה רכה
3 חלמונים
3 כפות סוכר
קורט מלח
4 כוסות קמח



לציפוי:
1/2 שקית אבקת סוכר
2 כפות מים
1 כף תמצית וניל
     

אופן הכנה:
בצק:

לקחת קערה גדולה מאד ועמוקה.

לערבב בקערה את השמרים עם הסוכר ומחצית מכמות המים.

להוסיף מרגרינה ולבחוש.

להוסיף חלמונים, סוכר ומלח וללוש עם 1/2 3 כוסות קמח עד 4 כוסות (לא יותר).

לכסות בניילון.

להכניס למקרר ל-3 שעות לפחות.


מילוי:

הפעם השתמשתי בממרח שוקלד מוכן

מחלקים את הבצק לשלישים, מ2/3 מהבצק מחלקים ל-3
כל 1/3 מרדדים לעיגול מדוייק
מורחים מילוי ומכסים בבצק, כך מקבלים מבנה של 23 שכבות בצק ובינהן מילוי
ממשיכים בחיתוכים לפי התרשים

מתפיחים כחצי שעה (זה בצק שלא תופח במיוחד)

אופים בתנור בחום של 175 מעלות 25 דקות


לציפוי:

לבחוש את חומרי הציפוי לממרח כמו טחינה

למרוח על המאפה את הציפוי .

הערות:
מבוסס על המתכון של פירגה.


____________________________________
חנה
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה חנהפ's פרופיל חפש הודעות אחרות של חנהפ גרסת הדפסה
 
RotemAR
מנהלים כללים
מנהלים כללים
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 26/03/2005
מדינה: Israel
הודעות: 2949
נשלח בתאריך: 02/01/2014 בשעה 20:30 | IP רשוּם צטט את RotemAR

תודה רבה.

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה RotemAR's פרופיל חפש הודעות אחרות של RotemAR גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide