לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: אפשר שרשור שקשוקה? שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
droli
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Haiti
הודעות: 7322
נשלח בתאריך: 07/02/2009 בשעה 18:07 | IP רשוּם צטט את droli

לא ראיתי שהיה כזה.

איך אתם עושים שקשוקה?



____________________________________
* סתירות הן כוח מאחד
* חייב אדם לראות את העולם כאילו נברא במיוחד עבורו
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה droli's פרופיל חפש הודעות אחרות של droli גרסת הדפסה
 
אם החיטה
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2741
נשלח בתאריך: 07/02/2009 בשעה 19:35 | IP רשוּם צטט את אם החיטה

אני מתחילה מהמטבוחה...

ברגע שיש מטבוחה, מחממת במחבת לפי מספר הסועדים. מכינה מקום לביצים ושוברת כמספר הסועדים. אחרי דקותיים טיגון, מעט מלח ופלפל על כל חלמון, סוגרת מחבת עם מכסה לעוד כמה דקות טיגון. תלוי במידת העשיה שכל סועד מעדיף. וזהו.

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה אם החיטה's פרופיל חפש הודעות אחרות של אם החיטה גרסת הדפסה
 
לישר
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 3503
נשלח בתאריך: 07/02/2009 בשעה 23:03 | IP רשוּם צטט את לישר

הבסיס זה בצל מטוגן, עגבניות קלופות מעט מלח , כמון ופלפל עד שמסמיך, ואז מוסיפים תרד קצוץ לפעמים פלפל חריף, וביצים לפי מספר הסועדים.
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה לישר's פרופיל חפש הודעות אחרות של לישר גרסת הדפסה
 
mozal
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 4950
נשלח בתאריך: 08/02/2009 בשעה 11:10 | IP רשוּם צטט את mozal

אצלי שקשוקה זה כינוי גורף לכל מה שמבעבע במחבת עם עגבניות וביצים. כמובן שהשקשוקה המסורתית שלי היא בצל + עגבניות + ביצים + מלחפלפל + כמון, אבל גם מטבוחה עם ביצים זה טוב, וגם קוביות תפוחי אדמה מטוגנות עם חתיכות נקניקיות ורצועות גמבה ועגבניות וביצים ותבלינים - נקרא אצלנו שקשוקה. אותו דבר עם שעועית. בקיצור, עגבניות + כל מה שבא + ביצים = שקשוקה.

____________________________________
FAT is BEAUTIFUL
"מה זה חשוב? גם ככה הכל מתערבב בסוף בתוך הבטן..."
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה mozal's פרופיל חפש הודעות אחרות של mozal גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 08/02/2009 בשעה 13:09 | IP רשוּם צטט את ווין תו

ואני מכינה שקשוקה כאשר אני רוצה משהו מהיר ולעצלנים ולכן...

בצל קצוץ + קוביות פלפל אדום לאדות מעט להוצאת הנוזלים של הפלפל, על זה קופסא של רוטב לשקשוקה של יכין ,  מלח, פפריקה חריפה (לרוטב יש חריפות מסויית אז לבדוק...), שום וכמון. לבשל בלי מכסה כ-15 שעה לעשות גומות ולשבור פנימה את הביצים. לכסות לבשל עד שהחלבון מסמיך וזהו.

מוסיפה אם יש במקרר -עגבניות בשלות מאד, תרד/מנגולד קצוץ דק, כרישה וכו'.



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
fairy_mi
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 26/06/2004
מדינה: Vatican City State
הודעות: 2934
נשלח בתאריך: 08/02/2009 בשעה 13:48 | IP רשוּם צטט את fairy_mi

בצל קצוף, פלפלים אדומיום, עגבניות אדומות בשלות, כמה כפות של רסק עגבניות, הרבה שום, תבלינים, ונקניקיות מרגז...
חלה טרייה ליד, ולא צריך יותר כלום... :)

____________________________________
ענבל fairy
The Best Is Yet To Come

www.blog.tapuz.co.il/ChefBal
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה fairy_mi's פרופיל חפש הודעות אחרות של fairy_mi בקר fairy_mi's דף בית גרסת הדפסה
 
mozal
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 4950
נשלח בתאריך: 18/01/2018 בשעה 10:19 | IP רשוּם צטט את mozal

בשנתיים האחרונות עברתי לשימוש בעגבניות קצוצות משימורים של "MUTTI" .
תמיד יש לי אותן במגירת השימוורים במטבח או במחסן, והטעם שלהן בתבשילים
ובשקשוקה במיוחד יוצא יותר טוב מאשר בשימוש בעגבניות טריות.

בכל פעם שיש באחת הרשתות מבצע של "3 בעשר" על הקופסאות האלה - אני
קונה 10 שלישיות במכה. שיהיה, זה לא הולך לאיבוד...

____________________________________
FAT is BEAUTIFUL
"מה זה חשוב? גם ככה הכל מתערבב בסוף בתוך הבטן..."
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה mozal's פרופיל חפש הודעות אחרות של mozal גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide