לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
מתכונים
 מטעמים - פורומים : מתכונים
נושא נושא: מתכון: כבושי בצלי פנינה שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
oh_yes
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
הודעות: 343
נשלח בתאריך: 16/07/2004 בשעה 12:52 | IP רשוּם צטט את oh_yes

 

בצלי פנינה כבושים

 

שקית – כחצי קילו - בצלי פנינה – קלופים (חולטים במים רותחים כמה דקות ואז הבצל ממש "נלחץ" מתוך הקליפה בלי בעיה).

מרתיחים תוך ערבוב:

2/3 כוס סוכר

1/3 כוס מלח גס

2 וחצי כוסות חומץ תפוחים (או אחר, למי שלא אוהב – זה טעם מאוד חזק)

חופן קטן פלפלים שחורים או שילוב שלהם עם זרעי כוסברה

עלה דפנה גדול, שבור לשניים

כף זרעי חרדל (לא נורא אם אין)

גיוון (לא חבה) עם: כמה אניצי ציפורן, שמיר קצוץ, פלפל שאטה אחד

זוג שיני שום קלופות או לא

 

ממקמים את בצלצלי הפנינה החלוטים בצנצנת כבישה – אפשר עם פרחי כרובית, פרוסות גזר, אפילו פרוסות מלפפונים שלא קולפו – ושופכים עליהם את תערובת ההחמצה. מניחים להתקרר קצת ואז ממלאים במי ברז עד סנטימטר מגובה שפת הצנצנת (אם חסרים נוזלים) וסוגרים. מוכן תוך 24 שעות פחות או יותר, תלוי כמה ירקות הכנסתם. נשמר שבועיים שלושה במקרר.



____________________________________
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה oh_yes's פרופיל חפש הודעות אחרות של oh_yes גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide