לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
סדנאות און ליין
 מטעמים - פורומים : סדנאות און ליין
נושא נושא: סדנה: בצל ממולא בריקוטה שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 15/06/2006 בשעה 22:10 | IP רשוּם צטט את ווין תו

 

מתכון: בצל ממולא בריקוטה

25-30 יח'
5 בצלים  אדומים גדולים
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר`  קשקבל
250 גר` גבינת פטה /בולגרית עיזים  מעוכה לפירורים
250 גר' אורדה / ריקוטה
מלח
פלפל

מנקים את הבצל קוטמים קצוות  ויוצרים חריץ  עד מרכז הבצל.
מבשלים את הבצלים  במים רותחים ומלח  עד שהם רכים.
מוציאים  מהסיר, מסננים ומצננים
מפרידים  בזהירות את עלי הבצל החיצוניים.
מחצית מכמות העלים הפנימיים קוצצים ודק מעבירים לקערה
מוסיפים גבינות ומתבלים.
מערבבים לתערובת אחידה

לוקחים עלה חיצוני של בצל, ממלאים בתערובת גבינה
מגלגלים וסוגרים את העלה (נוצרת באופן טבעי צורה אובלית).
מניחים בפיירקס
ממליחים ומפלפלים, יוצקים מעל את השמנת המתוקה
אופים בחום 200 מעלות כ3/4 שעה  עד שעה.
ניתן לגרר עוד גבינת קשקבל מעל ולהכניס תחת גריל
ל- 1-2 דקות להשחמה.

מקור המתכון: נרשם ע"י ווין תו עפ"י מתכון מתכנית טעמים

 



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 15/06/2006 בשעה 22:17 | IP רשוּם צטט את ווין תו

 

מנקים את הבצל קוטמים קצוות  ויוצרים חריץ  עד מרכז הבצל.



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 15/06/2006 בשעה 22:19 | IP רשוּם צטט את ווין תו

מבשלים את הבצלים  במים רותחים ומלח  עד שהם רכים.
מוציאים  מהסיר, מסננים ומצננים



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 15/06/2006 בשעה 22:20 | IP רשוּם צטט את ווין תו

מפרידים  בזהירות את עלי הבצל החיצוניים.
מחצית מכמות העלים הפנימיים קוצצים ודק מעבירים לקערה
מוסיפים גבינות ומתבלים.
מערבבים לתערובת אחידה



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 15/06/2006 בשעה 22:21 | IP רשוּם צטט את ווין תו

לוקחים עלה חיצוני של בצל, ממלאים בתערובת גבינה
מגלגלים וסוגרים את העלה (נוצרת באופן טבעי צורה אובלית).



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 15/06/2006 בשעה 22:22 | IP רשוּם צטט את ווין תו

מניחים בפיירקס


____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 15/06/2006 בשעה 22:23 | IP רשוּם צטט את ווין תו

ממליחים ומפלפלים, יוצקים מעל את השמנת המתוקה
אופים בחום 200 מעלות כ3/4 שעה  עד שעה.
ניתן לגרר עוד גבינת קשקבל מעל ולהכניס תחת גריל
ל- 1-2 דקות להשחמה.

 



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
Portobella
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2607
נשלח בתאריך: 16/06/2006 בשעה 07:13 | IP רשוּם צטט את Portobella

 נראה משגע!

כל הכבוד על ההשקעה, המתכון בהחלט מצריך המחשה ויזואלית.



____________________________________
עברנו את פרעה, נעבור גם את זה
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה Portobella's פרופיל חפש הודעות אחרות של Portobella גרסת הדפסה
 
alexit
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 23/06/2004
הודעות: 3610
נשלח בתאריך: 16/06/2006 בשעה 08:05 | IP רשוּם צטט את alexit

חבריה,
רוצו להכין.
הבצל יוצא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם............

 

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה alexit's פרופיל חפש הודעות אחרות של alexit גרסת הדפסה
 

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם התחברות
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide