לוגו האתר לוגו האתר


  נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות
סדנאות און ליין
 מטעמים - פורומים : סדנאות און ליין
נושא נושא: קונכיות ספגטי במילוי גבינה שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 10:36 | IP רשוּם צטט את ווין תו

למי שלא הבין איך יצרתי את הקונכיות ושאל, הנה הסבר מצולם:

קונכיות ספגטי במילוי גבינה

35-40 קונכיות

500 גר' ספגטי דק
150
גר' תערובת גבינות צהובות פיקנטיות מגוררות (קשקבל, אמנטל, רוקפור וכו')
עגבניות קטנות או שרי גדולות

רוטב:
375
מ"ל שמנת מתוקה
4
ביצים
5
שיני שום כתושות
בצל גדול קצוץ דק דק
150
גר' תערובת גבינות צהובות פיקנטיות מגוררות
עשבי תיבול יבשים (בזיליקום, טימין, רוזמרין, אורגנו, זעתר - מה שאוהבים)
מלח
פלפל
מוסקט

לבשל את הספגטי,לסנן ולקרר.
לערבב  היטב את חומרי הרוטב.
לצקת 2/3  מהתערובת על הספגטי ולערבב היטב.
1/3
  לשמור בצד
לתת לתערובת  הספגטי והרוטב לעמוד כ-10 דק'.
לרפד תבנית אפיה  בניר משומן .
ליצור מהספגטי  קונכיות עגולות (קוטר 6-7 ס"מ)
לפזר בתוך כל קונכיה  גבינה צהובה את תערובת הגבינה (30 גר' לשמור בצד).
לשפוך על כל קונכיה מסביב את שארית הרוטב
לשים מעל פרוסת עגבניה או חצי עגבנית שרי ולפזר את יתרת הגבינה.

לאפות  175 מעלות כ-30 דק'

להגיש חם

מקור: נרשם ע"י ווין תו

 



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 10:38 | IP רשוּם צטט את ווין תו

 

חומרי הרוטב:

רוטב:
375
מ"ל שמנת מתוקה
4
ביצים
5
שיני שום כתושות
בצל גדול קצוץ דק דק
150
גר' תערובת גבינות צהובות פיקנטיות מגוררות
עשבי תיבול יבשים (בזיליקום, טימין, רוזמרין, אורגנו, זעתר - מה שאוהבים)
מלח
פלפל
מוסקט



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 10:44 | IP רשוּם צטט את ווין תו

לערבב את הכל



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 10:47 | IP רשוּם צטט את ווין תו

לבשל את הספגטי,לסנן ולקרר.
לערבב  היטב את חומרי הרוטב.
לצקת 2/3 מהתערובת על הספגטי ולערבב היטב.
1/3
  לשמור בצד

לתת לתערובת הספגטי והרוטב לעמוד כ-10 דק'.




____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 10:50 | IP רשוּם צטט את ווין תו

לרפד תבנית אפיה  בניר משומן .
ליצור מהספגטי  קונכיות עגולות (קוטר 6-7 ס"מ)




____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 10:53 | IP רשוּם צטט את ווין תו

לפזר בתוך כל קונכיה  גבינה צהובה את תערובת הגבינה (30 גר' לשמור בצד).



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 10:55 | IP רשוּם צטט את ווין תו

לשפוך על כל קונכיה מסביב את שארית הרוטב


____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
ווין תו
מנהל/ת פורום
מנהל/ת פורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 22/06/2004
הודעות: 10555
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 10:56 | IP רשוּם צטט את ווין תו

לשים מעל פרוסת עגבניה או חצי עגבנית שרי ולפזר את יתרת הגבינה.

לאפות  175 מעלות כ-30 דק'

להגיש חם



____________________________________

חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה ווין תו's פרופיל חפש הודעות אחרות של ווין תו גרסת הדפסה
 
גליה
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 09/05/2005
מדינה: Israel
הודעות: 170
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 12:47 | IP רשוּם צטט את גליה

אחרי הסבר כל כל מפורט ומצולם מעניין מי עדיין לא מבין
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה גליה's פרופיל חפש הודעות אחרות של גליה גרסת הדפסה
 
fairy_mi
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 26/06/2004
מדינה: Vatican City State
הודעות: 2934
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 13:57 | IP רשוּם צטט את fairy_mi

נראה משגע!

____________________________________
ענבל fairy
The Best Is Yet To Come

www.blog.tapuz.co.il/ChefBal
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה fairy_mi's פרופיל חפש הודעות אחרות של fairy_mi בקר fairy_mi's דף בית גרסת הדפסה
 
יעלה
זקני הפורום
זקני הפורום


הצטרף / הצטרפה: 27/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2910
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 18:38 | IP רשוּם צטט את יעלה

 

אני לא מבינה  

 

 

 

איך הרוטב שיוצקים בסוף לא בורח לשומקום? לפי החומרים הוא לא מאוד סמיך. 



____________________________________
יעלה (שכבר לא YeelAng.....)
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה יעלה's פרופיל חפש הודעות אחרות של יעלה גרסת הדפסה
 
Jude
זקני הפורום
זקני הפורום
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 24/06/2004
מדינה: Israel
הודעות: 2221
נשלח בתאריך: 30/05/2006 בשעה 22:34 | IP רשוּם צטט את Jude

מקסים!

הפסטה יוצאת קראנצ'ית או רכה?

____________________________________
Life Is What Happens To You When You Live
חזרה לתחילת העמוד  קישור ישיר להודעה הראה Jude's פרופיל חפש הודעות אחרות של Jude גרסת הדפסה
 

עמוד של 2 הבא >>
  שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה

Powered by Web Wiz Forums version 7.5
Copyright ©2001-2003 Web Wiz Guide