מאפה;אוזני המן מלוחים;לבצק פריך מלוח 350 גרם קמח 150 גרם חמאה קרה 4 קורט מלח 2 קורט פלפל 2 גבעולי טימין 1 ביצה 2 כפות מים מלית גבינות: 150 גרם גבינת רוקפור 200 גרם גבינת טל או כל גבינה צהובה כלבבכם 2 פלפלים אדומים קלויים 1 כף פטרוזיליה קצוצה קורט צ’ילי טרי קצוץ / יבש מלח פלפל לפי הטעם;בצק פריך מלוח: יש ללוש את כל הרכיבים במעבד מזון או ביד (אין ללוש את הבצק יותר מידי) בסיום, מכניסים את הבצק לקירור של חצי שעה ויותר. מילוי גבינות: יש לגרד את הגבינות בפומפייה ואחר לקצוץ את הפלפלים. מערבבים את כל הרכיבים וטועמים. מוסיפים מלח ופלפל שחור. הכנת האוזניים: מחממים תנור ל 200-220 מעלות. מרדדים את הבצק וחותכים עיגולים. ממלאים מעט מילוי ומדביקים (ללא ביצה) - מכל צד מתחילים לסגור, התהליך חייב להיות במקביל. זמן אפייה כ-15 דקות (הכל נתון לשינוי בהתאם לטעם אישי).;במלית - אני שמתי את הגבינות שהיו לי בבית, בולגרית וקשקבל, חלמון, שן שום ועשבי תיבול מכל הבא ליד. משום מה, המלית נראתה לי מוצקה מדי ואז עשיתי שטות והוספתי 3-4 כפות גבינת סקי, מה שגרם למלית "לברוח" בשעת האפייה ופגע בצורה האסתטית של המאפה. מבוסס על מתכון של שגב משה בתכנית של אודטה.;כללי;;;SHOSHWE;;24/02/07;1;