אוכל איטלקי;גרניטה אשכולית אדומה וקמפארי;כוס סירופ סוכר כוס מיץ מאשכולית אדומה מיץ מחצי לימון 1/5 כוס קמפארי;לשפוך את כל הרכיבים לכלי נוח לערבוב, לערבב מעט. כשמתקרר, לטעום ובמידת הצורך להוסיף לימון אם לא חמוץ מספיק, או מים אם מרוכז מידי. להעביר למכונת גלידה או להקפיא בקופסא שטוחה ולערבב עם מטרפה ידנית כל 40 דקות (סה"כ פעמיים). להגשה במרקם של גרניטה- לגרד עם מזלג ולהעביר לכוס ההגשה. לקשט את הכוס עם חצי פלח תפוז.;;קינוח;;0:20:00;Lord_of_Code;;17/12/03;0;