לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


אגרול עם ירקות 

קטגוריה ראשית:
אוכל סיני

קטגוריה משנית:
מנה ראשונה

רכיבים: 
ל 12 אגרולים:
1 בצל יבש גדול חתוך לרצועות דקות
2 גזרים בינונים מגוררים בפומפיה גסה
1/4 כרוב בינוני חתוך לרצועות
1.5 כוס נבטים
1 כפית גדושה שום כתוש
1.5 כפית גדושה אבקת מרק עוף
מעט שמן

שמן לטיגון עמוק
12 עלי סיגר מופשרים
כף קמח
 

אגרול עם ירקות

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מחממים ווק… מוסיפים מעט שמן ואת השום הכתוש.
אחרי 4-5 שניות מוסיפים את הבצל, גזר והכרוב… מקפיצים כ 2 דקות. מוסיפים את אבקת המרק ואת הנבטים.
מקפיצים עוד מספר שניות ומורידים מהאש.

מקררים מעט את התערובת.
מערבבים את כף הקמח עם מעט מים בצלוחית… לקבלת מרקם של דבק.

לוקחים עלה סיגר (מופשר). מניחים מעט מהמלית בקצה הקרוב אלינו… מקפלים את הצדדים למרכז… ומגלגלים מאיתנו לקצה הרחוק… מדביקים את הקצה בדבק קמח.

מחממים כלי עמוק עם שמן (גובה השמן צריך להיות גבוה מגובה האגרול… אחרת הוא ידבק ויקרע).
מטגנים את האגרולים לצבע זהוב… ומניחים על נייר סופג.

להגשה מניחים מעט נבטים או תערובת של כרוב ונבטים על צלחת ומעל את האגרולים… מגישים חם.

רטבים מתאימים:
רוטב צ'ילי מתוק עם מספר טיפות טבסקו
רוטב סויה
רוטב חמוץ מתוק.
רוטב שזיפים.
 
הערות: 
הפשרת עלי הסיגר היא מהירה… ניתן להפשיר תוך כדי הכנת תערובת הירקות.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:00  | תאריך: 27/3/2003

קישורים רלוונטים
מרק תירס סיני
מרק תירס סיני
נתחי עוף ברוטב סויה ופטריות
נתחי עוף ברוטב סויה ופטריות
מוקפץ עוף ירקות ואיטריות אורז
מוקפץ עוף ירקות ואיטריות אורז
עוף סיני בפטריות
עוף סיני בפטריות

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.