לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


פתות ביצים 

קטגוריה ראשית:
אוכל תימני

קטגוריה משנית:
מנה עיקרית

רכיבים: 
מלווח (חתוך לרצועות… לאורך ולרוחב) (הכי נוח כשהוא 1/2 קפוא)
ביצה טרופה
כפית דבש
מעט סוכר (ככפית שטוחה)
 

פתות ביצים

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מטגנים את המלווח עם מעט מרגרינה (עד שהוא 3/4 מוכן).
מוסיפים את הביצה .
מערבבים, מוסיפים את הסוכר והדבש.
ממשיכים לטגן עד שהביצה מוכנה.
 
הערות: 
אפשר גם להוסיף אגוזים קצוצים, קוקוס, צימוקים, קינמון וכד'.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:10  | תאריך: 12/11/2003

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.