לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


פיצה דקיקה וקריספית 

קטגוריה ראשית:
אוכל איטלקי

קטגוריה משנית:
מאפה

רכיבים: 
לבצק:
250 גרם קמח
1/2 כף שמרים יבשים
1/3 כף סוכר
1/3 כף מלח
2 כפות שמן קנולה
3/4 כוס מים חמימים (+-)

לרוטב:
8 כפות גדושות עגבניות מרוסקות (מקופסה)(אני מעדיף לרסק לחלוטין)
1/2 כפית אורגנו מיובש
סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
8 טיפות טבסקו (או יותר למי שאוהב חריף)
(ניתן להוסיף גם 1 כפית שום כתוש, למי שאוהב)

מעל:
בצל קטן חתוך לרצועות
10 פרוסות חציל דקות
5 פרוסות עגבנייה
10 פרוסות פלפל שושקה אדום
זיתים שחורים מגולענים חתוכים לפרוסות

4 פרוסות גבינת עמק מפוררות
1/3 כוס גבינת חמד מגוררת
(אפשר להכין עם מוצרלה או כל גבינה שמתאימה)
 

פיצה דקיקה וקריספית

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מערבבים את רכיבי הבצק. מרדדים את הבצק (דק) על משטח משומן.
מניחים על מגש פיצה עגול ומשומן. חותכים השוליים המיותרים. מפזרים את הרוטב ומעל מפזרים את התוספות ואת הגבינות. מתיזים מעל מעט שמן זית (בעיקר מעל לחצילים).

מכניסים לתנור חם אופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב (אצלנו בתנור בערך 20 דקות).
לקראת סיום האפייה מורידים את המגש לתחתית התנור להשחמת הבצק (להזהר שלא ישרף).
 
הערות: 
למניעת אי הבנות - במקרה של שימוש בעגבניות טריות יש לקלוף את העגבניות, לחתוך גס ולבשל מעט עם מעט רסק עגבניות.

ניתן לשלב תוספות שונות.

מתאים לחג שבועות.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:35  | תאריך: 22/5/2003

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.