לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


ביגל רומני 

קטגוריה ראשית:
מאפה

קטגוריה משנית:
לחם

רכיבים: 
לבצק:

1 קילו קמח
1 כף גדושה סוכר
1 כף שטוחה מלח
2 כפות (שטוחות) שמרים יבשים
3 כפות שמן
2.5 - 3 כוסות מים פושרים

6 כוסות מים רותחים + 1/2 כוס סוכר חום
 

ביגל רומני

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מערבבים את חומרי הבצק היבשים ומוסיפים את החומרים הרטובים. מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

מתפיחים במקום חמים למשך 30 דקות.

בינתיים מרתיחים מים בסיר ומוסיפים לו את הסוכר החום.

מחלקים את הבצק ל 18 כדורים שווים.

מכינים צורת ביגל ומכניסים לכ 2 דקות בסיר החם עם המים וסוכר, הופכים . מוציאים מהסיר בכף שטוחה עם חריצים, טובלים את ההיקף החיצוני בציפוי (שומשום / מלח / פרג / סוכר וקינמון / וכו') .
מניחים בתבנית אפייה (מעל נייר אפייה) ואופים החום של 180-200 מעלות למשך 20 דקות.
 
הערות: 
מבוסס על המתכון של שי עשהאל.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 02:30  | תאריך: 22/9/2003

קישורים רלוונטים
מדריך מצולם להכנת ביגל רומני
מדריך מצולם להכנת ביגל רומני
מדריך מצולם להכנת ביגלה ירושלמי
מדריך מצולם להכנת ביגלה ירושלמי

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.