לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


לביבות בצל 

קטגוריה ראשית:
אוכל הודי

קטגוריה משנית:
מנה ראשונה

רכיבים: 
3 בצלים גדולים (חתוכים לחצי ואז פרוסות דקות (לא דקיקות)… שיצאו חצאי עיגולים)
5 כפות תירס מקופסה
קמח (בערך 9 כפות+-)
קמח חומוס (בערך 4 כפות +-)
מים
כפית אבקת מרק פטריות
כפית אבקת מרק בצל
2 שיני שום כתושות
מעט כוסברה (כאבקה)
מעט גראם מסאלה (לא חובה)
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון… לא עמוק
 

לביבות בצל

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
להפריד את גלגלי הבצלים בקערה גדולה, להוסיף את התירס, אבקות מרק, קמחים, תבלינים ומים (בעדינות עם המים, זה לא מרק)… צריך להגיע לתערובת מעט דביקה כדי שהלביבות לא יתפרקו… אבל לא לשים כמויות אדירות של קמח… התערובת אמורה להחזיק את הבצלים כגוש במרכז, אבל עם קצוות (כן שיצאו צורות מוזרות… הכי טעים ).
להניח את התערובת מספר דקות בצד… לטגן בשמן חם… "יוצא טעים מאוד כשהקצוות קרנצ'ים".

ניתן לשחק עם רמות הקמח והתבלינים בהתאם לטעם האישי… קמח החומוס מתפקד היטב במקום הביצה כחומר מאחד… ומשום מה הלביבות סופגות הרבה פחות שמן כאשר משתמשים בקמח חומוס.
 
הערות: 
בגירסת חג פסח:
להחליף את הקמח בקמח מצות, לוותר על השום והאבקות מרק בהתאם לכשרות, לוותר על קמח חומוס ולהוסיף 2 ביצים במקום.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:30  | תאריך: 31/10/2002

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.