לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


סורבה קיווי 

קטגוריה ראשית:
פירות

קטגוריה משנית:
קינוח

רכיבים: 
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
כוס מחית קיווי (מחית של כ- 4 קיווי)
מיץ מלימון וחצי
1/4 כוס ליקר פרפה אמור
 

סורבה קיווי

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
לשפוך את כל הרכיבים לכלי נוח לערבוב ולערבב היטב.

לטעום ובמידת הצורך להוסיף לימון אם לא חמוץ מספיק, או מים אם מרוכז מידי.

להעביר למכונת גלידה או להקפיא בקופסא שטוחה ולערבב עם מטרפה ידנית כל 40 דקות (סה"כ פעמיים).

להגשה לקשט את הכוס עם פלח קיווי.
 
הערות: 
סורבה זה עניין של טעם. יש האוהבים יותר חמוץ או יותר מתוק, יש האוהבים טעם מרוכז יותר או עדין יותר. הכמויות במתכון הנ"ל הינן ע"פ טעמי האישי. בכל מצב ניתן לשנות ותקן את הטעם לפני ההקפאה ואפילו לאחר העירבוב הראשוני כשהמסה הייתה במקפיא.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:00  | תאריך: 5/5/2003

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.