לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


ממליגה של סופי 

קטגוריה ראשית:
אוכל רומני

קטגוריה משנית:
תוספת

רכיבים: 
3/4 כוס קמח תירס
1/4 כוס סולת (ראה הערות)
3 כוסות מים
קורט מלח (בערך כפית שטוחה)
 

ממליגה של סופי

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
שמים את המים בסיר ומוסיפים מלח .
כשהמים רותחים, מנמיכים את אש, מוסיפים את הקמחים בהדרגה ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות תוך עירבוב (בהתחלה חשוב לכסות את הסיר כדי לא לכלך את הכירים).
 
הערות: 
את הסולת קולים מספר דקות במחבת (ללא שמן) עד לקבלת גוון זהוב (להזהר לא לשרוף) - מעשיר מאוד את הטעם. אפשר להכין כמות גדולה של סולת ולשמור גם לפעמים הבאות.

למי שאוהב את הממליגה נוזלית יותר - מוסיפים עוד 1/2 כוס מים.
 
מקור:  סופי  | כשר: לא  | משך הכנה: 00:15  | תאריך: 12/10/2003

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.