לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


כרובית קלה בשום ולימון 

קטגוריה ראשית:
כללי

קטגוריה משנית:
תוספת

רכיבים: 
1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים קטנים
1 כף שמן זית
1 כפית מלח גס
תוספות תבלינים שאוהבים
מיץ לימון מלימון גדול ועסיסי
2 שיני שום
מעט פטרוזיליה קצוצה
 

כרובית קלה בשום ולימון

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מחממים תנור לחום גבוה.

מערבבים היטב את פרחי הכרובית עם כף השמן, המלח והתבלינים ואופים בחום גבוה עד הזהבה.

בקערה מערבבים לימון, שום ופטרוזיליה. מוסיפים את פרחי הכרובית הקלויים ומעמידים לספיגת טעמים.
 
הערות: 
טעים, קל להכנה וקל קלורית.
 
מקור:  Tamari  | כשר: כן  | משך הכנה:   | תאריך: 31/10/2007

קישורים רלוונטים
סלט כרובית ברוטב טריאקי
סלט כרובית ברוטב טריאקי
סלט כרובית
סלט כרובית
לביבות כרובית
לביבות כרובית
כרובית בגבינות
כרובית בגבינות

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.