לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


חלת שוקולד 

קטגוריה ראשית:
שוקולד

קטגוריה משנית:
עוגה

רכיבים: 
לבצק:
200 גר' מרגרינה או חמאה רכה
2 שקיות סוכר וניל
5-6 כוסות קמח
1 כוס חלב או מים פושרים
2 ביצים
1 קוביה שמרים טריים (50 גר')
1/2 כוס סוכר

למלית:
1 חמאה או מרגרינה רכה
3 כפות קקאו
2 כפות נוטלה
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל

לסירופ:
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חלב או מים
2 שקיות סוכר וניל
 

חלת שוקולד

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
בצק:

לערבב את כל החומרים וללוש כ-5 דקות.

להתפיח עד להכפלת הנפח (כשעה).


מלית:

לערבב היטב את כל הרכיבים.


לחלק את הבצק ל-6 חלקים.

לרדד כל חלק ולמרוח עליו את המלית.

לגלגל ולקלוע צמה מכל 2 חלקים.

למרוח ביצה מלמעלה ולפזר סומסום.

לאפות כ-45 דקות ב-180 מעלות.


סירופ:

לחמם עד שמתקבל סירופ.

למזוג על העוגות בעודן חמות.
 
הערות: 
המתכון הובא לי לפני שנים כמתכון בסיסי לעוגת שמרים שוקולד. מאז נאפה כחלת שוקולד.

זמן האפייה אצלי היה קצר בעשר דקות מהרשום במתכון, כמובן שאני ממליצה לא לאפות בטורבו.

פיזרתי אבקת סוכר מעל הזיגוג.
 
מקור:  Tamari  | כשר: כן  | משך הכנה:   | תאריך: 10/10/2007

קישורים רלוונטים
לחמניות עורק השוקולד
לחמניות עורק השוקולד
עוגת שוקו ומקופלת
עוגת שוקו ומקופלת
עוגת שוקולד משובחת
עוגת שוקולד משובחת
ריבועי שוקולד
ריבועי שוקולד

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.