לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


לחם מקמח כוסמין ללא שמרים 

קטגוריה ראשית:
מאפה

קטגוריה משנית:
לחם

רכיבים: 
750 גרם קמח קוסמין
1 כפית מלח
4 כפות שמן זית
כ- 270 מ"ל מי חומוס קרירים (מים שבושל בהם חומוס עד לריכוך)
10 זיתים קצוצים דק במעבד מזון
1 כף תימין
 

לחם מקמח כוסמין ללא שמרים

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מערבבים את הקמח והמלח.

מוסיפים מי חומוס עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק.

מתפיחים עד להכפלת נפח.

לאחר ההתפחה (מאחר והיה מאוחר מאוד ) התפחתי במקרר ללילה.

בבוקר הוצאתי והתפחתי שוב בחוץ שעתיים עד להכפלת הנפח.

לאחר ההתפחה מוסיפים את הזיתים והתימין.

מעבדים לצורת כיכר.

מתפיחים שוב.

חורצים חריצים על הכיכר.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות, ל 10 דק' עם אדים.

מנמיכים ל- 200 מעלות ואופים כ- 25 דק'.
 
מקור:  לישר  | כשר: כן  | משך הכנה:   | תאריך: 6/8/2007

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.