לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


בלינצ'ס במילוי גבינת שמנת וקונפיטורה 

קטגוריה ראשית:
כללי

קטגוריה משנית:
קינוח

רכיבים: 
לכ 24 מנות

לבלינצ'ס:
6 כוסות חלב
6 ביצים
12 כפות שמן
3/4 כפית מלח

3 כוסות קמח רגיל
3/4 כפית שמן


למלית:
3 קופסאות גבינת שמנת "נפוליאון"
2 שמנת מתוקה
2 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
גרד משני לימונים
קונפיטורת תות שדה מתוצרת LIDO (ממש בטעם ביתי)
 

בלינצ'ס במילוי גבינת שמנת וקונפיטורה

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
לערבב היטב במיקסר את: 6 כוסות חלב, 6 ביצים, 12 כפות שמן, 3/4 כפית מלח.

להוסיף 3 כוסות קמח רגיל - ולערבב היטב.


לחמם את המחבת עם השמן, כאשר חם לשפוך את השמן.

ליצוק תערובת הבלינצ'ס (כ- 7/8 מצקת מרק) ולטגן משני הצדדים.


אופן הכנת המלית:

להקציף גבינת השמנת + השמנת המתוקה + אבקת הסוכר.

לאחר ההקצפה להוסיף ידנית גרד משני לימונים.


אופן הרכבת הבלינצ'ס:

למרוח בחלק התחתון ממלית הגבינה (לא להגזים) + 1 כפית לא גדושה של קונפיטורת תות השדה.

לקפל הבלינצ'ס לחצי (החלק הלא מרוח על החלק עם המלית) - ואז לקפל לרבע.
 
הערות: 
אם נשאר מילוי ניתן להקפיא ולהשתמש בפעם הבאה.

מתאים לחג שבועות.
 
מקור:  חנהלה  | כשר: כן  | משך הכנה:   | תאריך: 28/11/2004

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.