לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


אוזני המן מלוחים 

קטגוריה ראשית:
מאפה

קטגוריה משנית:
כללי

רכיבים: 
לבצק פריך מלוח:
350 גרם קמח
150 גרם חמאה קרה
4 קורט מלח
2 קורט פלפל
2 גבעולי טימין
1 ביצה
2 כפות מים

מלית גבינות:
150 גרם גבינת רוקפור
200 גרם גבינת טל או כל גבינה צהובה כלבבכם
2 פלפלים אדומים קלויים
1 כף פטרוזיליה קצוצה
קורט צ’ילי טרי קצוץ / יבש
מלח פלפל לפי הטעם
 

אוזני המן מלוחים

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
בצק פריך מלוח:

יש ללוש את כל הרכיבים במעבד מזון או ביד (אין ללוש את הבצק יותר מידי)

בסיום, מכניסים את הבצק לקירור של חצי שעה ויותר.


מילוי גבינות:

יש לגרד את הגבינות בפומפייה ואחר לקצוץ את הפלפלים.

מערבבים את כל הרכיבים וטועמים.

מוסיפים מלח ופלפל שחור.


הכנת האוזניים:

מחממים תנור ל 200-220 מעלות.

מרדדים את הבצק וחותכים עיגולים.

ממלאים מעט מילוי ומדביקים (ללא ביצה) - מכל צד מתחילים לסגור, התהליך חייב להיות במקביל.

זמן אפייה כ-15 דקות (הכל נתון לשינוי בהתאם לטעם אישי).
 
הערות: 
במלית - אני שמתי את הגבינות שהיו לי בבית, בולגרית וקשקבל, חלמון, שן שום ועשבי תיבול מכל הבא ליד. משום מה, המלית נראתה לי מוצקה מדי ואז עשיתי שטות והוספתי 3-4 כפות גבינת סקי, מה שגרם למלית "לברוח" בשעת האפייה ופגע בצורה האסתטית של המאפה.

מתאים לחג שבועות.

מבוסס על מתכון של שגב משה בתכנית של אודטה.
 
מקור:  SHOSHWE  | כשר: כן  | משך הכנה:   | תאריך: 24/2/2007

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.