לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


גרניטה תפוזים והל 

קטגוריה ראשית:
כללי

קטגוריה משנית:
קינוח

רכיבים: 
1 כוס סירופ סוכר
1 כוס מיץ תפוזים טבעי
מיץ מ- 1/2 לימון
1/4 כוס קירסאו שקוף
1/2 1 כפיות תבלין הל
1/2 כוס מים
 

גרניטה תפוזים והל

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
להוסיף את תבלין ההל לסירופ הסוכר החם, לערבב מעט.
כשמתקרר, להוסיף את יתר הרכיבים , לטעום ובמידת הצורך להוסיף לימון אם לא חמוץ מספיק, או מים אם מרוכז מידי.

להעביר למכונת גלידה או להקפיא בקופסא שטוחה ולערבב עם מטרפה ידנית כל 40 דקות (סה"כ פעמיים).

להגשה במרקם של גרניטה- לגרד עם מזלג ולהעביר לכוס ההגשה.

לקשט את הכוס עם חצי פלח תפוז.
 
הערות: 
גרניטה זה עניין של טעם. יש האוהבים יותר חמוץ או יותר מתוק, יש האוהבים טעם מרוכז יותר או עדין יותר. הכמויות במתכון הנ"ל הינן ע"פ טעמי האישי. בכל מצב ניתן לשנות ותקן את הטעם לפני ההקפאה ואפילו לאחר העירבוב הראשוני כשהמסה הייתה במקפיא.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:20  | תאריך: 5/5/2003

קישורים רלוונטים
גרניטה אשכולית אדומה וקמפארי
גרניטה אשכולית אדומה וקמפארי
סורבה קיווי
סורבה קיווי

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.