לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


ברבוניות מטוגנות ברוטב צ'זיקי 

קטגוריה ראשית:
דגים ומאכלי ים

קטגוריה משנית:
מנה ראשונה

רכיבים: 
לדגים:
ק"ג ברבוניות - נקיות ומפולטות
מיץ מלימון אחד
מלח
קמח
ביצים טרופות
שמן קנולה לטיגון

לרוטב צ'זיקי:
4 מיכלים יוגורט
6 מלפפונים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנטנות (לא מגוררים - זהירות! גרוד המלפפונים גורם להגרת נוזלים)
6 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
מלח לטעם
שמיר קצוץ (רק למי שמעונין אבל מעט שלא ישתלט על הטעם)
 

ברבוניות מטוגנות ברוטב צ'זיקי

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
דגים:

להכניס את הפילטים לקערה, לשפוך מיץ מלימון אחד מעל ולערב את כל הפילטים למגע עם הלימון ומלח לדקה בלבד (אם משאירים יותר הלימון "גונב" את טעמו של הדג).

מסננים, שוטפים ומייבשים מעט.

טובלים בקמח רגיל שהומלח מעט ואח"כ בביצים טרופות ומטגנים.


רוטב צ'זיקי:

מערבבים את כל רכיבי הרוטב.
 
הערות: 
מתאים לחג שבועות.
 
מקור:  nira5  | כשר: כן  | משך הכנה:   | תאריך: 10/9/2004

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.