לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


בטטות בתנור 

קטגוריה ראשית:
כללי

קטגוריה משנית:
תוספת

רכיבים: 
בטטות
שמן זית
מלח גס
קצח
 

בטטות בתנור

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
חותכים את הבטטות לאצבעות.

מושחים בשמן זית.

מפזרים מלח גס וקצח.

אופים בחום בינוני עד שמתרכך ונותנים מכה להגרלה (אפייה בגריל לקבלת צבע).
 
מקור:  Tamari  | כשר: כן  | משך הכנה:   | תאריך: 30/7/2006

קישורים רלוונטים
בטטות בבהרט
בטטות בבהרט
טארט בטטה
טארט בטטה
ניוקי בטטה ללא גלוטן
ניוקי בטטה ללא גלוטן
מאפה בטטות ותפוחי אדמה
מאפה בטטות ותפוחי אדמה

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.