לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


דג לברק בתנור 

קטגוריה ראשית:
דגים ומאכלי ים

קטגוריה משנית:
מנה עיקרית

רכיבים: 
דגי לברק שלמים

למשרה:
פפריקה
שום
פלפל שחור גרוס
שמן זית
בזיליקום
מעט בהרט
מיץ לימון
 

דג לברק בתנור

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
חורצים שלושה חריצים מכל צד של הדג.

מערבבים היטב את רכיבי המשרה.

מורחים את הדגים מבפנים ומבחוץ בתערובת.

דוחסים עלי בזיליקום לתוך הבטן והחריצים, ומחזירים למקרר לשעה.

משמנים כלי פיירקס, מעבירים את הדגים, יוצקים מעל את שארית המשרה, ומכניסים לתנור בחום בינוני גבוה, כשהכלי מכוסה ברדיד אלומיניום.

לאחר כרבע שעה מסירים את הנייר ומחזירים לתנור להשחמה קצרה של כ- 5 דקות.
 
הערות: 
הלברק דג נהדר, בתנאי שלא מבשלים אותו יותר מדי (מה שנכון בעצם לגבי כל הדגים).

מתאים לחג שבועות.
 
מקור:  SHOSHWE  | כשר: כן  | משך הכנה:   | תאריך: 30/4/2006

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.