לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


פלפלים חריפים מטוגנים 

קטגוריה ראשית:
אוכל רומני

קטגוריה משנית:
סלט

רכיבים: 
1/4 ק"ג פלפלים חריפים (ירוקים/אדומים)
8 שיני שום כתושות (או יותר)
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס מים
1 כפית סוכר (או יותר - ע"פ הטעם)
מעט מלח

שמן לטיגון

כפפות חד פעמיות (כמו כפפות ניתוח)
 

פלפלים חריפים מטוגנים

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מטגנים את הפלפלים ומקלפים (רצוי לקלף עם כפפות).

מסדרים את הפלפלים בקופסה, בשכבות. ומעל לכל פלפל מפזרים מעט שום כתוש.

מערבבים את החומץ עם הסוכר, המלח והמים ומוזגים מעל לפלפלים.

מכניסים למקרר (רצוי - לפחות ל 4 שעות).
 
הערות: 
אם מכניסים את הפלפלים ישר לאחר הטיגון לשקית ניילון - יהיה יותר קל לקלף אותם אחר כך.

לפני הטיגון מומלץ לחרוץ מעט את הפלפלים כדי שלא יתפוצצו בטיגון.
 
מקור:  סופי  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:40  | תאריך: 8/10/2005

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.