לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


בצק בסיסי לפסטה 

קטגוריה ראשית:
אוכל איטלקי

קטגוריה משנית:
כללי

רכיבים: 
300 גרם קמח
3 ביצים בינוניות
2 כפות שמן זית
מעט מלח
 

בצק בסיסי לפסטה

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מכניסים את כל רכיבי הבצק למעבד מזון.

מפעילים מעט את מעבד המזון עד שהרכיבים מתגבשים לבצק.

מעצבים את הבצק לצורת כדור. עוטפים בניילון ומעבירים למקרר ל 30 דקות.

מכאן, למי שיש מכונת פסטה - עובר למכונת פסטה.

למי שאין מכונת פסטה, מחלקים את הבצק לחלקים נוחים לעבודה. מרדדים את הבצק על משטח מקומח היטב עד לעובי הרצוי. מקמחים היטב משני הצדדים. מקפלים את יריעת הבצק המקומחת בצורת אקורדיון וחותכים לפסטה בעובי הרצוי. את הפסטה החתוכה תולים ליבוש או שמעבירים לבישול.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:35  | תאריך: 24/9/2005

קישורים רלוונטים
מדריך מצולם להכנת בצק לפסטה
מדריך מצולם להכנת בצק לפסטה
מדריך מצולם להכנת פסטה במכונה
מדריך מצולם להכנת פסטה במכונה

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.