לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


פסטה עם שרימפס ועגבניות מיובשות 

קטגוריה ראשית:
דגים ומאכלי ים

קטגוריה משנית:
מנה עיקרית

רכיבים: 
למנה אישית:
20 גר' חמאה
מעט שמן זית
1/3 מיכל שמנת מתוקה לבישול
2 כפות פרמזן מגורר
1/2 כוס ביבי שרימפס מופשרים
2 עגבניות מיובשות (בשמן) חתוכות לרצועות
1 שן שום גדולה, קצוצה דק
כף גדושה פטרוזיליה קצוצה דק
מלח
פלפל שחור גרוס טרי

פסטה מבושלת (כ 140 גרם)
 

פסטה עם שרימפס ועגבניות מיובשות

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים את החמאה.

מוסיפים את רצועות העגבניות המיובשות ואת שן השום.

מוסיפים את השמנת והפרמזן ומערבבים היטב.

מוסיפים את הביבי שרימפס, מלח ופלפל ומבשלים כ 2 דקות על אש נמוכה.

מוסיפים את את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים היטב.

מתקנים תיבול אם צריך (ואם סמיך מידי, ניתן להוסיף עוד מעט שמנת).

מגישים מעל לפסטה.
 
הערות: 
צ"ל מעט מלוח.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: לא  | משך הכנה: 00:20  | תאריך: 24/9/2005

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.