לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


אבטיח חמוץ 

קטגוריה ראשית:
אוכל רומני

קטגוריה משנית:
סלט

רכיבים: 
כ 2.5 ק"ג אבטיח (בתחילת העונה - לא בשל)
2-3 גבעולי סלרי
צרור שמיר
10 שיני שום - כל אחת חתוכה לשלוש
2 כפות מלח
1/2 כוס חומץ
 

אבטיח חמוץ

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
חותכים את האבטיח למשולשים בגודל של 4-5 ביסים.

מניחים את האבטיח בצנצנת לפי שורות (בין לבין מפזרים את שיני השום) עד שהצנצנת מלאה.

בשכבה העליונה שמים את הסלרי והשמיר.

אחרי מספר שעות לערבב את הצנצנת ולטעום אם יש מספיק מלח, במידה וחסר - להוציא מעט נוזל, להוסיף לו מלח, להחזיר ולערבב היטב.
 
הערות: 
מוכן לאחר 3-4 ימים.
 
מקור:  סופי  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:20  | תאריך: 12/8/2005

קישורים רלוונטים
חמוצים חריפים במלח
חמוצים חריפים במלח
חמוצים מרוקאים
חמוצים מרוקאים
ירקות חמוצים
ירקות חמוצים
פלפלים ממולאים כבושים
פלפלים ממולאים כבושים

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.