לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


ירקות חמוצים 

קטגוריה ראשית:
אוכל רומני

קטגוריה משנית:
סלט

רכיבים: 
תמהיל הירקות ע"פ הטעם האישי, בסה"כ 2.5 ק"ג ירקות:
כרובית חתוכה לפרחים
מלפפונים חתוכים ל - 2-3 חלקים
עגבניות קשות חתוכות ל - 2-4 חתיכות
כרוב חתוך לקוביות
גזרים חתוך לפרוסות
2-3 גבעולי סלרי
צרור שמיר
4 שיני שום - כל אחת חתוכה לשלוש
2 כפות מלח
1/2 כוס חומץ
 

ירקות חמוצים

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
מרתיחים סיר עם מים ובו שמים את הכרובית לדקה כדי להוציא את הגזים.

מסננים את הכרובית.

מניחים את הירקות בצנצנת לפי שורות (בין לבין מפזרים את שיני השום) עד שהצנצנת מלאה.

בשכבה העליונה שמים את הסלרי והשמיר.

אחרי מספר שעות לערבב את הצנצנת ולטעום אם יש מספיק מלח, במידה וחסר - להוציא מעט נוזל, להוסיף לו מלח, להחזיר ולערבב היטב.
 
הערות: 
מוכן לאחר 3-4 ימים.
 
מקור:  סופי  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:30  | תאריך: 12/8/2005

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.