לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


קישואים ברוטב עגבניות 

קטגוריה ראשית:
אוכל רומני

קטגוריה משנית:
תוספת

רכיבים: 
2 קישואים גדולים
1 עגבניה מקולפת
1/4 גמבה
1/2 בצל קטן קצוץ דק
1/2 כוס מים
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כפית שום כתוש
2 כפיות אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מעט מלח
סוכר
 

קישואים ברוטב עגבניות

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
חותכים את הקישואים לקוביות קטנות, מוסיפים את יתר הרכיבים פרט לרסק העגבניות.

מספר דקות לפני שהקישואים מוכנים מוסיפים את רסק העגבניות.
אם רוצים רוטב סמיך יותר, מוסיפים כפית קמח שעורבבה עם 1/4 כוס מים.

מבשלים עוד מספר דקות, מתקנים תיבול (אם חמוץ מוסיפים מעט סוכר).

מורידים מהאש.
 
הערות: 
את העגבניה שמים בכוס מים חמים וכך מתקלפת בקלות.
 
מקור:  סופי  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:35  | תאריך: 17/12/2003

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.