לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


גיבץ רומני 

קטגוריה ראשית:
אוכל רומני

קטגוריה משנית:
תוספת

רכיבים: 
1/2 כרוב- רק העלים בלי החלק הקשה - חתוך לרצועות
1 גזר גדול
גמבה גדולה
2 קישואים
1 בצל גדול
1 תפוח אדמה (לא חייבים)

2 כפיות מלאות של פפריקה אדומה מתוקה.
2 כפיות אבקת מרק עוף
1/2 כפית סוכר
2-3 כפות רסק עגבניות
גבעולים של עלי סלרי, פטרוזיליה ושמיר - קשורים בחוט.
 

גיבץ רומני

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
(חוץ מהכרוב שחותכים לרצועות קטנות) חותכים את כל הירקות לריבועים קטנים.

מטגנים את הבצל והכרוב ביחד על אש נמוכה. כשמזהיב מוסיפים את הפפריקה.
אח"כ מוסיפים את יתר הירקות ואת העלים, אבקת מרק עוף והסוכר.
מבשלים על אש נמוכה. חשוב לערבב כל הזמן… אם חסר מים - מוסיפים.

כשהגזר התרכך, מוסיפים את הרסק עגבניות ואת הפלפל השחור לפי הטעם.

מוציאים את חבילת העלים ומורידים מהאש.
 
מקור:  סופי  | כשר: כן  | משך הכנה: 01:00  | תאריך: 17/12/2003

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.