לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


מרק תירס סיני 

קטגוריה ראשית:
אוכל סיני

קטגוריה משנית:
מרק

רכיבים: 
1 קופסת שימורי תירס פרי הגליל כולל הנוזלים
3 כוסות מים רותחים
3 כפיות עמילן תירס מעורבב ב- 1/4 כוס מים קרים
1 כף רוטב סויה
1 כפית שמן סומסום
3 כפיות אבקת מרק עוף (פרווה/ בשרית)
1/2 1 כפיות סוכר
1 כפית מלח
ביצה טרופה
 

מרק תירס סיני

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
לרסק 1/2 מכמות התירס במעבד מזון עם מעט מהנוזלים.
לשפוך את שאר התירס + הנוזל לסיר, להוסיף את התירס המרוסק.
להוסיף את שאר הרכיבים פרט לביצה ולבשל כ 15 דקות.
לערבב את הביצה (כמו לחביתה), להוסיף אותה לסיר ולבשל עוד מספר דקות.

להגיש עם מעט עירית קצוצה.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:00  | תאריך: 17/12/2003

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.