לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


חלת לחמניות משולבת 

קטגוריה ראשית:
מאפה

קטגוריה משנית:
לחם

רכיבים: 
לבצק:

מנה אחת של בצק (1/2 ק"ג) - ע"פ המתכון של חלת הלחמניות (נמצא בבנקו-mat).

מנה אחת של בצק (1/2 ק"ג) - ע"פ המתכון של חלת לחמניות סילאן (נמצא בבנקו-mat)
 

חלת לחמניות משולבת

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
להכין את הבצקים ע"פ הוראות ההכנה שבמתכונים עד לשלב בחלוקה לכדורים.

לחלק כל בצק ל 9 כדורים.

להשתמש בטבעת (רק בטבעת) של תבנית קפיצית "28 או ברינג מתכוונן באותו הגודל.
לצפות את הטבעת בנייר אפייה (פס מסביב לדופן) .
לצפות תבנית אפייה רגילה בנייר אפייה ולהניח מעליה את הטבעת.
לסדר כדורים בהיקף התבנית אחד מסוג א' אחד מסוג ב' וכו'. כך לסדר את הכדורים גם במרכז (למען היופי ניתן לחלק את הכדורים הנותרים ל 2 ולסדר את החלק הפנימי מכדורים קטנים יותר).

יתכן שתשאר שארית של בצק - לא להבהל… ניתן לאפות כלחמניות רגילות בצד.

למרוח בביצה ולפזר מעל לכל כדור את הציפוי הרצוי.

לכסות עם מגבת ולהתפיח כ 40 דקות במקום חמים.

האפיה כ 30 דקות בתנור מחומם ל-180 מעלות, במרכז התנור (ניתן לאפות גם בטורבו)… עד לקבלת צבע זהוב.

לצנן על רשת.
 
הערות: 
מתקבלות לחמניות גבוהות ואווריריות… הצבע הפנימי - חום בהיר… המרקם די מזכיר חלה מתוקה אבל פחות מתוק.

מתאים לחג שבועות.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה:   | תאריך: 31/8/2003

קישורים רלוונטים
מדריך מצולם להכנת חלת לחמניות משולבת
מדריך מצולם להכנת חלת לחמניות משולבת
מדריך מצולם להכנת חלת לחמניות
מדריך מצולם להכנת חלת לחמניות

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.