לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


גרניטה אשכולית אדומה וקמפארי 

קטגוריה ראשית:
אוכל איטלקי

קטגוריה משנית:
קינוח

רכיבים: 
כוס סירופ סוכר
כוס מיץ מאשכולית אדומה
מיץ מחצי לימון
1/5 כוס קמפארי
 

גרניטה אשכולית אדומה וקמפארי

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
לשפוך את כל הרכיבים לכלי נוח לערבוב, לערבב מעט.
כשמתקרר, לטעום ובמידת הצורך להוסיף לימון אם לא חמוץ מספיק, או מים אם מרוכז מידי.

להעביר למכונת גלידה או להקפיא בקופסא שטוחה ולערבב עם מטרפה ידנית כל 40 דקות (סה"כ פעמיים).

להגשה במרקם של גרניטה- לגרד עם מזלג ולהעביר לכוס ההגשה.

לקשט את הכוס עם חצי פלח תפוז.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:20  | תאריך: 17/12/2003

קישורים רלוונטים
גרניטה תפוזים והל
גרניטה תפוזים והל
סורבה קיווי
סורבה קיווי

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.