לוגו האתר לוגו האתר



מטעמים - בנקומט


פלחי תפוחי אדמה קריספיים 

קטגוריה ראשית:
כללי

קטגוריה משנית:
תוספת

רכיבים: 
5 תפוחי אדמה בינונים, שטופים
אבקת מרק בצל
שמן זית
פלפל שחור
מלח
 

פלחי תפוחי אדמה קריספיים

הדפסה  הורד קובץ MAT  הגדל תמונה
אופן הכנה: 
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים (לאורך).
מסדרים על צלחת ומכניסים למיקרו ל 5 דקות.
מניחים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית, עם הקליפה כלפי מטה.
שופכים מעט שמן זית על תפוחי האדמה ומפזרים מעל אבקת מרק בצל.
הופכים את תפוחי האדמה (כך שהקליפה תהיה כלפי מעלה), מפזרים מעט פלפל שחור גרוס + מלח.
מכניסים לתנור 180 מעלות בערך 45 דקות… כשבעשרים דקות הראשונות מניחים בתחתית התנור (קרוב לגוף החימום התחתון) ולאחר מכן מגביהים.

כשמוכן, מסדרים את פלחי תפוחי האדמה על צלחת כשהקליפה כלפי מטה ובצורת עלי כותרת של פרח.
 
הערות: 
פשוט מאוד להכנה.
 
מקור:  Lord_of_Code  | כשר: כן  | משך הכנה: 00:55  | תאריך: 10/7/2002

אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.