לוגו האתר לוגו האתר


  הצג את כל הרשומות  עבור לחיפוש מתקדם  הצג מסך עזרה


AddThis Social Bookmark Button
נכנסה לתוקף בישראל חובת סימון שומן טראנס על גבי אריזות מזון ארוז  נכנסה לתוקף בישראל חובת סימון שומן טראנס על גבי אריזות מזון ארוז
החל מ- 1 בפברואר 2014 נכנסה בפועל לתוקף חובת סימון חומצות שומן טראנס בישראל במזון ארוז מראש, בנוסף לחובה הקיימת לסימון חומצות שומן רוויות וכולסטרול. כדי לתת לציבור מידע מרבי על מזונו, קובעות התקנות החדשות, כי חובת סימון השומנים (חומצות שומן רוויות, כולסטרול וחומצות שומן טרנס), תהיה תקפה כבר משיעור של 2% שומן במוצר ומעלה, ולא ממצב של 4.5% שומן במוצר כפי שהיה קודם. 

מאת: הודעות דובר | תאריך: 1/4/2014
     
לא משלמים יותר מזה בסופר: להדפיס ולשמור  לא משלמים יותר מזה בסופר: להדפיס ולשמור
נמאס לכם לשלם מחירים מופרכים על מוצרי מזון, טיפוח וניקיון הבית? קבלו רשימה מסודרת של מחירי המקסימום המומלצים אותה תוכלו להדפיס ולשמור. אל תקנו ביוקר, אל תשלמו יותר. 

מאת: מירב קריסטל | תאריך: 1/4/2014
     
יקר? לא קונה: כמה כדאי לשלם על מוצרי צריכה  יקר? לא קונה: כמה כדאי לשלם על מוצרי צריכה
מי שמבקר ברשתות הפארם יודע שיש מוצרים שאף פעם אסור לקנות אותם במחיר המלא, אלא אך ורק במבצע ומי שמדלג בין סופרמרקטים, יודע שהפרשי המחירים בין הסניפים יכולים להיות עצומים. רגע לפני פסח: הנה רשימה של כמה מוצרים פופולריים ומחירי המקסימום שצריך לשלם עליהם. מוכרים לכם במחירים גבוהים מאלה? אל תקנו. 

מאת: מירב קריסטל | תאריך: 30/3/2014
     
ממחר עגבניות יעלו פי שלושה: 12-15 שקל לקילו  ממחר עגבניות יעלו פי שלושה: 12-15 שקל לקילו
ביום ראשון שעבר עוד היה מחיר המחירון של קילו עגבניות 5.5 שקלים בלבד. בכיר באחת מרשתות השיווק: "שופרסל דיל ורמי לוי החלו במלחמת מחירים - גם זה הביא למחסור וטיפוס במחירים". 

מאת: עדי דברת-מזריץ | תאריך: 30/3/2014
     
מחירי העוף עלו ב-23% בשנה וחצי. רשתות השיווק:   מחירי העוף עלו ב-23% בשנה וחצי. רשתות השיווק: "משחטות מתאמות מחירים"
רשתות השיווק טוענות: מגדלי העופות והמשחטות חתמו על הסכם, בחסות הפטור מחוק ההגבלים העסקיים, כדי לצמצם את הייצור ולהעלות מחירים. מגדלי עופות מודים: "החוק מאפשר לנו להקטין כמויות, אז למה שנפסיד? 

מאת:  עדי דברת-מזריץ, אורה קורן | תאריך: 27/3/2014
     
העוף הכשר מלא במלח. למה אין סימון?  העוף הכשר מלא במלח. למה אין סימון?
לא כולם יודעים שהעוף הטרי שנמכר לצרכן מכיל עשרות גרמים של מלח, בגלל הליך ההכשרה. חולת לב: "בניגוד לעבר, קשה למצוא בארץ עוף שלא הומלח, למה אין אזהרה לצרכן?". משחטה: "משתמשים בכמויות אדירות של מלח ועלויות הליך ההזרמה לים מגולגלות לצרכן". משרד הבריאות: "נבחן הפחתת נתרן בעוף ושינוי תקנות הסימון". הרבנות: "אישרנו למכור עוף לא מוכשר, אך אין לזה ביקוש". 

מאת: מירב קריסטל | תאריך: 26/3/2014
     
לקראת פסח: הקרפיון והאמנון התייקרו  לקראת פסח: הקרפיון והאמנון התייקרו
בגלל מחסור בקרפיון טרי, הדג הפופולרי ביותר בפסח, המגדלים טוענים שהעלו את המחירים ב-10%-12%, בעוד ש"הקמעונאים העלו מחירים לצרכן ב-30%-35%". מנגד, בשוק טוענים שהמגדלים העלו בחודשיים האחרונים את המחירים בכ-28%. כך או כך, בפסח נשלם יותר על דגים טריים תוצרת הארץ. קמעונאי: "נשתדל להוזיל את הדגים האלה, אבל השנה זה יהיה קשה". 

מאת: מירב קריסטל | תאריך: 19/3/2014
     
המלחמה במתוקים: כך הפך הסוכר לאויב הכי גדול של הציבור  המלחמה במתוקים: כך הפך הסוכר לאויב הכי גדול של הציבור
איזה מנהיג אשם בצריכה המוגברת שלהסוכר, והאם ההוראה החדשה של ארגון הבריאות העולמי לצרוך לא יותר משש כפיות סוכר ביום היא ריאלית? וגם: "גלובס" עושה סדר בסוגי הסוכר והשפעתם על הגוף. 

מאת: גלי וינרב | תאריך: 14/3/2014
     

הקודם 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 20-11 הבא


אודות  נקודה הוספה למועדפים  נקודה הפוך לעמוד הבית  נקודה חשוב לנו לדעת  נקודה צור קשר  נקודה תנאי שימוש  

© כל הזכויות שמורות.